Mountain 7, webshop met happy stuff

IMG_0115-2

Opgelet dames –en de eventuele heer– er is een nieuwe webshop in town! En wat voor eentje, www.mountain7.be is voor mij one of a kind. Je vindt er happy stuff met een leuke en originele twist. De lieve Jirka is de collector en creator van Mountain 7 en is zelf al even crazy, awesome en rebbelish als de spulletjes in haar webshop. Ze noemt het assortiment onalledaagse vrolijke aardigheidjes en ik mocht er daar drie van uittesten!

IMG_0121-2

De Skull Planter kan je gebruiken als bloempot of vaas. Sommigen planten hebben nu eenmaal badass vibes nodig. Me likey! Ik denk dat ik er zo’n schattig vetplantje in ga planten. Of zou ik het toch maar gebruiken als vaasje? Hoewel kruiden ook wel een leuke idee zijn. Maar roze pioenen zouden hier ook in rocken, toch maar als vaas dan? Zoveel opties! Hmm… To be continued op Instagram.

IMG_0117-2

De Diamond Box is ideaal om kleine dingetjes in op te bergen zoals muntjes en pillen. De box sluit via magneetjes, erg handig. Ik gebruik hem zelf voor oorbellen die ik vaak draag en vroeger elke avond zomaar ergens op mijn nachtkastje gooide. Niet zo’n goed idee aangezien er dan af en toe eentje op de grond rolde of zelfs spoorloos verdween. Dit is zo’n item waarvan je niet weet dat je het miste, tot je het hebt. Oh, en erg stylish indeed! Een upgrade voor mijn nachtkastje.

Schermafbeelding 2014-12-20 om 16.16.22

“Don’t grow up, it’s a trick”, aah de Peter Pan warming collar. Hoe hard ik ook probeer om niet té volwassen te worden, stress heeft me soms toch te pakken, vooral de afgelopen dagen/weken toen ik het super druk had op school. Deze collar was al gauw mijn redder in nood. Het is een soort van kersenpittenkussentje voor je nek en schouders. Twee minuten in de microgolf en je heb 45min lang warme schouders. Serieus, dit is echt zalig. Je ontspant er volledig door.

Ik denk dat het ondertussen wel duidelijk is dat ik helemaal fan ben van Mountain 7. Naast cadeautjes vind je er ook de de leukste home items en prints. Voor de allerjongsten onder ons is er een speciale selectie voor kids. Ook voor je huisdieren vind je op Mountian 7 altijd wel iets unieks. Bovendien kan je via de website dogmother/dogfather worden van een asielhond van Animal Trust. Klik hier voor alle informatie. Straffe madam, die Jirka!

IMG_0108-2

En omdat Mountain 7 precies ook mijn quote liefde deelt: “Geluk zit in de kleine dingen. Je hoeft zeker niet ver te zoeken. Als je goed kijkt en durft te voelen, merk je dat het pal voor je neus staat. Enjoy the little things in life, be kind and have a damn awesome time”. #amen

  • Skull Planter, 32,00 euro (hier).
  • Diamond Box, 20,00 euro (hier).
  • Peter Pan warming collar, 25,95 euro (hier).

Wat is jouw favoriet?