kAHdooke van Albert Heijn

IMG_0070-3

Vanochtend werd ik verrast met een kAHdooke van Albert Heijn aan mijn voordeur. De inhoud? Echte Hollandse kaas, een heerlijk vers brood, een Amsterdams biertje, een pak Fries roggebrood en een super toffe salade in a jar met heerlijke groentjes Γ©n uiteraard ook kaas. Say cheese!

IMG_0090-2

IMG_0121-2

Van een goeie morgen gesproken, zo wil ik elke ochtend wel een personal delivery. De meeste producten kende ik al want ik ben al even een echte AH-fan. Het roggebrood bijvoorbeeld belandt elke week trouw in mijn winkelkar wegens enorm lekker Γ©n gezond. Toch had ik nog nooit gehoord van dit biologische biertje van Brouwerij Natte, blijkbaar een echte topper –al wordt dit toch een cadeautje voor de papa.

Mijn persoonlijke favoriet is de salade in a jar. Heerlijk vers en vol groentjes, kaas, noten en kikkererwten. Heerlijk vullend en met een serieuze bite. That’s how we like it! Ook de jar zelf is echt heel tof en ga ik zeker nog eens gebruiken voor een nieuwe salade. Het kraakverse brood at ik vanmiddag in combinatie met de Zaanlander kaas en wat gezouten boter. Dikke #score bij heel het gezin. Merci Albert Heijn.

IMG_0109-2

Ga jij al eens winkelen bij de AH?