Bobbi Brown – Face Touch Up Palette

En hier ben ik weer! Ik denk dat het al wel duidelijk is dat ik de laatste tijd enorm veel on-the-go was. Deadline hier, examentje daar… Druk, druk, druk. Gelukkig had ik ons Bobbi om er na een lange dag toch nog altijd flawless uit te zien. Meet mijn gloednieuwe partner in crime.

Dankzij het compacte formaat werd dit Face Touch Up Palette van Bobbi Brown meteen gebombardeerd tot hét ideale handtasmaatje. Ik ben zo iemand die oneindig veel lipproducten meezeult maar een potje concealer of foundation? Ho maar! Veel te groot en onhandig –al weet ik goed genoeg dat al die lipsticks, -glosses en -balsems theoretisch meer plaats in beslag nemen, kuch.

IMG_9745-3

Ondertussen heb ik dit palette al bijna elke dag boven gehaald. Het bestaat uit een foundation (rechts), een transparant poeder (onder), een corrector (links) en een concealer voor onder de ogen (midden). Eigenlijk alles wat je nodig hebt om onderweg of na een +8-urendag je make-up even bij te werken. Geloof me, dit is een life-saver. Ook de kwaliteit is, zoals we het van Bobbi gewoon zijn, top.

Het enige minpuntje vind ik de prijs. Helaas is dit palette niet zo licht voor je portemonnee als het voor je handtas is. Voor mij is het zijn geld helemaal waard omdat ik al lang naar een gelijkaardig product op zoek was en het dus ook effectief gebruik. Heb jij niet vaak een touch-up nodig? Dan geef je dit bedrag beter uit aan een full size foundation.

Bobbi Brown Touch Up Palette, exclusief in de Bobbi Brown Store in Brussel, 43,50 euro.

Wat zeul jij zoal mee in je handtas?