Home office uniform met Hunkemöller

In het begin van de eerste lockdown en het hele thuiswerkgebeuren, stond ik nog elke ochtend voor mijn kledingskast om een outfit te selecteren alsof ik naar kantoor ging. Joggingbroeken en leggings? Dat voelde toen nog heel vreemd zo op een werkdag. Om nog maar van een comfy bovenstuk te zwijgen. Dat was toen helemaal ondenkbaar. Can you relate? De kantoorwereld is de afgelopen maanden heel wat veranderd door corona. Werk en privé is op heel wat vlakken door elkaar verweven. Ook zeker op kledingvlak. 

Op dit moment kan ik mij nog amper voorstellen hoe het voelt om in een jeans te werken. Ik ben ondertussen zo gewoon aan mijn home office uniform. Love it! De loungewear van Hunkmöller is hierbij grote favoriet voor een rustig thuiswerkdagje zonder geplande meetings. Comfort is key. Maar schoon moet het zeker ook zijn. Het blijft werk hé. En plotseling komt daar toch vaak een Teams/Zoom oproep binnen! 😉 In mijn ogen is het helemaal oké om in comfortabele kledij thuis te werken, zolang het er allemaal maar deftig uit ziet en je verzorgd bent. Al doe ik wel extra mijn best op kledingsvlak als ik een belangrijke meeting ingepland ben. Dan grijp ik meestal toch terug naar bv. een kleedje.

Voor tijdens de kerstperiode heb ik ook super toffe pyjamabroeken gespot tussen de pyjama’s op hun website. Zo’n geruit flanellen exemplaar kan perfect onder een ‘normale‘ trui gedragen worden want dat ziet toch niemand. Zalig! Want hoe hard ik mijn collega’s momenteel mis, mijn home office uniform ga ik toch echt wel missen als we terug naar kantoor mogen.

Ben jij momenteel ook nog aan het thuiswerken? Wat is jouw go-to outfit?