Nivea – Naturally Good

Selfcare. Wat is dat nu eigenlijk? Is het jezelf verzorgen. Of is dat voor jezelf zorgen? Gebeurt het mentaal? Of heb je er iets van fysieke verzorgingsproducten voor nodig? Ik denk beide. Het gebeurt vanbinnen en vanbuiten, dat caren voor onszelf. En ik had het even nodig. Wat tijd en wat Nivea Naturally Good om te pamperen.Ik had en heb het mentaal de laatste weken wat zwaarder dan ik gewoon ben. Nuja “zwaar”, dat klinkt ook weer zo zwaar. Ik ben wel oké, maar eigenlijk ook niet. Steek het op corona. Of steek het op persoonlijke verliezen en hindernissen waarmee ik te maken kreeg. Het voelt allemaal even niet meer goed. En dan heb ik tijd nodig. Voor mezelf. Voor mijn lijf ook. Ik geloof oprecht dat je door jezelf te verzorgen en te pamperen al heel wat doet voor je mentale gezondheid.

De Nivea Naturally Good-lijn staat voor natuurlijkheid, eenvoud en vertrouwen. Exact wat ik nodig heb momenteel. Het is een complete lijn die ik ondertussen uitgebreid getest heb. De anti-age dagcrème voelt zalig aan. Hij hydrateert genoeg om mijn wintervelleke in topconditie te houden en smeert goed in. De geur is zo lekker. Om nog maar te zwijgen over de douchegel met Jasmijn. Oh super relaxerend!

Het micellaire water is heel zacht en haalt mijn coronaproof make-up moeiteloos er af. Voor het uitgebreidere schrobwerk bij een full face look, raad ik hem aan na een lotion. Die uit het gamma wil ik ook heel graag testen.

De bodylotion is zeker voedend en trekt ook weer snel in. In de winter denk ik er niet altijd aan om mijn lichaam in te smeren maar je voelt je er zoveel beter door als alles gewoon zacht en smooth aanvoelt. Love it.

Een deoroller had ik eerlijk gezegd al lang niet meer gebruikt. Ik heb meestal een spray in huis dus het was even wennen, maar ik moet zeggen dat hij wel bevalt. Prikt ook helemaal niet dus dat is zeker een plus!

Bon, ik trek mij dan nog even terug in mijn beauty room. Mezelf verzorgen. Vanbinnen en vanbuiten. Want het komt wel allemaal goed, maar soms mag je er bij stilstaan dat het op een gegeven moment wat slechter gaat. Ik denk dat veel mensen hiermee worstelen en dat deze eeuwigdurende lockdown zowat de laatste druppel was. Ik merk het enorm in mijn omgeving en wil iedereen aanraden om eens wat pampermomentjes in te lassen. You gotta nourish to flourish.

Nivea Naturally Good producten, verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat.