The Body Shop – Vitamine E Overnight Serum-In-Oil

IMG_1006-2

Enkele maanden geleden werd er op social media nogal geheimzinnig gedaan over een nieuwe innovatie van The Body Shop. Begin februari werd duidelijk dat het over een nieuw serum ging. En niet zomaar een serum, een Overnight Serum-In-OIl dat thuishoort in de Vitamine E-lijn. Ik probeerde het op de release party, kocht het en gebruik het nog steeds elke dag. Tijd voor een review!

Het nieuwe serum is, zoals de naam al verklapt, een serum IN een olie. Handig want dan heb je de voordelen van beide! Voordelen zijn er alvast genoeg, het Vitamin E Overnight Serum-In-Oil zou ervoor moeten zorgen dat je huid ‘s ochtends energieker, gehydrateerd en zachter aanvoelt. Tegelijkertijd laat het je huid uitgerust, stralend en frisser ogen.

IMG_1021-2

En het werkt! Ik merk na een dikke twee maand dagelijks gebruik dat mijn huid er inderdaad altijd energiek en gehydrateerd uitziet. De olie verricht uiteraard geen wonderen, ik heb nog steeds een highlighter nodig om écht te stralen, wat ik ook wel verwacht had. Ik kom #bad bijna nooit aan een 8-uur-durig beautyslaapje maar dankzij dit serum met het toffe pipetje zie ik er toch elke morgend fris uit. Talkin’ bout some good stuff!

Er zijn verschillende manieren om het Vitamine E Serum-In-Oil aan te brengen. Ik gebruik meestal drie druppeltjes op een gereinigde en getonede – pakt dat dit wel een woord is – huid. Puur dus. Daarna layer ik mijn dagcrème over de olie die best nog wel snel intrekt. Als ik merk dat mijn huid wat diva streken krijgt en wat naar de vette kant neigt, word ik spaarzamer en mix ik één druppeltje door mijn nachtcrème. Op die manier gebeuren er geen skincrisissen en heb ik toch ook nog de voordelen van het serum. Al duurde het wel even voor ik dit trucje door had. Gecombineerde huidjes, wees dus gewaarschuwd!

IMG_1016-2

The Body Shop, Vitamin E Overnight Serum-In-Oil, 19,00 euro.

Hoe zit het met jullie beautyslaapje?