Skincare routine (nacht)

IMG_0988-2

Na mijn dagroutine is het uiteraard tijd voor de nachtroutine want ook ’s nachts is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken. Je huid herstelt dan als het ware en dat doet ze nog beter met de juiste verzorging. Benieuwd welke producten mij helpen tijdens mijn schoonheidsslaapje? Lees dan snel verder!

  • The Body Shop, Deep Sleep Dreamy Pillow and Body Mist – Eigenlijk is dit geen skincare, maar het helpt mij wel sneller in te dommelen én rustiger te slapen. Een paar spraytjes op mijn hoofdkussens en ik ben zo in dromenland. 16,00 euro.
  • Eau Précieuse, La Lotion – Ook ’s avonds haal ik mijn Eau Précieuse tevoorschijn, ik gebruik het dan meer om de allerlaatste restjes make-up weg te krijgen en mijn gezicht te verfrissen net voor ik ga slapen. Mij ontschminken doe ik altijd al in de douche met Purity Made Simple, dus tussen deze twee stappen zit meestal wel een paar uur tijd. Ook vind ik hem weer de ideale basis voor mijn serum en nachtcrème. 9,10 euro.
  • The Body Shop, Lip Butter in Chocomania – Zoals ik al zei in mijn dagroutine, ik heb nog andere varianten van mijn geliefde lip butter! ’s Avonds vind ik deze met een chocoladesmaakje wel heel fijn. 5,00 euro.
  • Rituals, Handbalsem in Ginkgo’s Secret – Dit is de fijnste handcrème tot nu toe ooit! Hij maakt mijn handen superzacht en laat een voelbaar hydraterend laagje achter, totaal geen vettig laagje ofzo maar echt op een positieve manier. 10,00 euro.
  • The Body Shop, Vitamin E Overnight Serum-In-Oil – Ik schreef al eens een artikel over de lancering van dit serum-in-oil en jullie mogen één van de dagen een uitgebreide review verwachten maar ik ga al zeggen dat ik er heel content van ben. Het verricht geen wonderen maar ik heb bijna alleen nog maar good skin days en ik zie er de laatste tijd inderdaad wel verdacht wakker uit. Een blijvertje.. 19,00 euro.
  • Lush, Lemony Flutter – Dit is een cultproduct en met reden. Lemony Flutter werkt geweldig goed om je nagelriemen onder controle te houden. Ook voor kleine velletjes en droge plekjes doet het wonderen. Je krijgt ook een gigantische hoeveelheid dus je kan het ook gerust op bijvoorbeeld droge ellebogen gebruiken. 10,65 euro.
  • Philosophy, Hope in a Jar Night – Van deze nachtcrème heb ik ook weer mijn tweede potje in huis. Het is een romig product dat toch snel intrekt en je huid gehydrateerd achterlaat. Ik schreef er ook al een volledige review over. #becauseoprahtoldusso. 39,95 euro.

IMG_1000-2

IMG_0999-2

Voila, dat waren al mijn skincare favorieten. Nu ben ik wel heel benieuwd naar de jouwe geworden. Wat is voor jouw onmisbaar tijdens je schoonheidsslaapje?