Press Days SS15 #3

IMG_9990-3

Tot slot laat ik jullie ook nog zien wat Ici Paris XL voor ons in petto heeft volgend seizoen. En dat is veel, héél erg veel. Ook nu heb ik dus weer hartverscheurende keuzes moeten maken voor jullie want alles zag er zo mooi en leuk uit. Hier mijn absolute favorieten, waarvan er sommigen nu al te vinden zijn in je lokale vestiging.

IMG_9944-3

Givenchy bestaat dit jaar 10 jaar en legt daarom de focus op haar 10 toppers. Wie kent er nu niet de bekende oogschaduwpalletjes of de prachtige primers? Al is mijn persoonlijke favoriet toch wel de Noir Couture mascara met de drie bolletjes in het borsteltje. Ietsjes klassieker als de éénbollige variant, maar zeker even effectief en dramatisch als je het mij vraagt. Staat geweldig met die rode lippenstift.

IMG_9992-3

By Terry is een merk voor de luxe poezen onder ons. Geweldig mooie en kwalitatieve verpakkingen met nog meer moois binnenin. Ik ben verliefd geworden op de geweldige blushes en de poppy lipglosses. Maar ook de mascara’s zijn pareltjes. Zo pakt het merk uit met een paarse mascara voor de lente. Quoi? Lijkt een beetje eng, maar het effect is eigenlijk best nog subtiel. De paarse tint zorgt voor een speelse touch die zelfs de meest neutrale ooglook een extra vrolijke dimensie geeft. Bring it on!

IMG_9957-3

Nog meer kleur vind je bij Ciaté. De Ice cream collection heeft geweldige pasteltinten die super zijn op een zonnige lentedag. Ijsje, anyone?

Ook komt het merk met een Daily collectie die bestaat uit 7 mini’s. Het idee is dat je elke dag van de week een ander nagellakje op doet. Ciaté doet zelfs suggesties voor wat bijvoorbeeld de ideale nagellak is op maandag. Een heel tof idee, zo hoef je nooit meer uren na te denken over welke kleur je nu weer eens gaat aanbrengen. En natuurlijk kan je ook gewoon het vrijdag kleurtje op een dinsdag gebruiken. #badass

IMG_9982-3

Geen Ici Paris XL zonder huismerk Only You. Ook hier vinden nagellaklovers zeker hun da-da. Ik bedoel, check hoe ongelooflijk leuk al de kleurtjes zijn. Gimme, gimme gimme! Voor de prijs moet je het alleszins niet laten, even schattig als de flesjes zelf.

IMG_9996-3

IMG_9994-3

Hét huismerk is natuurlijk BE Creative. Voor mij staat dit merk gelijk aan goede kwaliteit tegenover een goede prijs. Ook brengt het altijd een eigen versie van de laatste nieuwe beauty trends, bewijs daarvan zijn de kleurige lente- en zomercollecties. Ik hou echt van het flashy oranje, het hemelsblauw en het zwoele terracotta. Zeker een merk om eens naar te kijken wanneer je nog eens bij de Ici Paris XL bent.

IMG_9970-3

Bij Kenzoki kan je altijd terecht voor some serious skin pampering. Kenzoki probeert gezichtsverzorging anders te benaderen door geen ongelooflijk fantastische –helaas ook vaak loze– beloftes te maken zoals andere merken nogal eens doen, maar door gewoon te wérken. De productnamen zijn pakkend en origineel. Wat dacht je van ‘Belle du Jour’ en ‘La crème qui Fait Belle’.

Ook van de werkingen ben ik fan. Vooral de Baume à Mains Sensuelles handcrème is een toppertje: sensuele handjes gegarandeerd. De skincare heb ik zelf nog niet getest maar voelde op mijn hand ook super zacht en fijn aan. #wishlistmaterial

IMG_9962-3

IMG_9966-3

In de balletwereld is Repetto een icoon. Voor mij was het nog een onbekende naam, maar na de kenismaking met de twee huidige parfums was ik verkocht.

Parfum nummer drie is in de maak en ik kan jullie al vertellen dat het ook meteen mijn favoriet is. Het is lieflijke en heerlijk romantisch. Dat komt waarschijnlijk door alle rozen want de geur is gebaseerd op de kleedkamer van een prima ballerina na haar show, vol bloemen van talloze aanbidders. En dat ruikt dus pretty yummy! In april hol ik naar de Ici Paris XL voor een flesje of drie.

IMG_9997-3

Dankjewel Ici Paris XL voor al deze ontdekkingen en de gezellige avond!