GLAMGLOW – Gravity Mud Firming Treatment #GLITTERMASK

Zondag. Tijd om te rebooten. Dat doe ik het liefst met een maskertje. Even mijn hoofd volledig leeg maken en mezelf oppeppen. De GLAMGLOW maskers zijn ondertussen een cult product, ook in mijn badkamer maar dit is toch een specialleke. Gravity Mud Firming Treatment in de My Little Pony-editie is niet enkel mooi voor de huid, maar ook voor het oog. Want dat wil zoals altijd ook wel wat, uiteraard. Full glam pré Christmas graag! 

Voeg wat glitters toe en mijn dag kan niet meer stuk. The more, the better. Deze collab met de iconische show pony is verkrijgbaar in drie varianten: roze (altijd mijn to-go), paars en zwart. De verstevigende werking blijft hetzelfde, ongeacht de kleur. Dit masker richt zich vooral op het strakker maken van de huid. Met ingrediënten als Teaoxi drop- en marshmallow-bladencomplex claimt GLAMGLOW de huidcontouren na één gebruik al scherper te maken. Sterk.

 

Na een kwartiertje is het peel-off mask volledig opgedroogd is en kan je het makkelijk van je gezicht pulken – satisfying much! Na het verwijderen, reinig je best nog even extra je huid. Er blijven namelijk nog wat restjes losse glitters hangen. Ik merk zeker het instant verstevigend effect op, ideaal om je voor te bereiden op een feestje als basis voor een party look. Nu ik in mijn mid-twenties zit, is een full-on-treatment ook erg welkom zo nu en dan dus afsluiten met een rijke crème en de huid laten rusten, is voor mij ook een goede optie.

Prijzig? Ja. Het waard? Zeker, maar verwacht ook geen magisch wondermiddel. Voor mij is dit eerder een goedwerkend folieke. Ik geef toe, de holografische glitter heeft mij overtuigd.  #suckerforglitter

GLAMGLOW Gravity Mud Firming Treatment My Little Pony Glittermask, 49,00 euro (TIP: bij Ici Paris XL momenteel voor 39,92 euro). 

Welke variant zou jij nemen?