Revolution – Soph X Extra Spice palette

Dit Revolution palette vind je al een tijdje in de Kruidvat-schappen. Toch duurde het even voor ik het ontdekte. Maar toen ik dat –heel toevallig, als Kruidvat’er ben ik regelmatig in de winkel– eindelijk deed en swatchte, werd ik op slag verliefd op deze samenwerking met Youtuber Soph does nails. Extra Spice is een super veelzijdig en kleurrijk palette. Een verfrissing tussen al mijn nude oogschaduw! 

Ik was al een tijdje op zoek naar een vrolijke oogschaduwpalette om wat meer te experimenteren met kleur. Graag budgetvriendelijk als het even kon. De rood-, wijn-, en zelfs oranjeachtige tinten trokken me meteen aan –zeer ‘me’ tegenwoordig. Die warme nuances worden gecounterd met blauw, groen en kaki en aangevuld met wat basiskleuren. Interessant!

Hierboven heb ik een look gemaakt met Romance, Twenty One, Brownies en Everyday. Op mijn Instagram kan je een kleine tutorial vinden. Feedback is altijd welkom!

Ultra Spice bevat een goede mix van matte en glanzende tinten. De kleuren blenden makkelijk en ik heb zelf weinig last van fall out gehad. De pigmentatie is zeker meer dan oké, enkel met Vitamin heb ik iets meer product nodig maar voor dat is normaal voor zo’n bleke kleur. Twenty One is dan weer super intens en Infinity lijkt zelfs bijna een foil.

Wat mij vooral aanspreek in dit palette is de veelzijdigheid en toegankelijkheid. Voor nog geen twaalf euro heb je een volwaardig kleurenpatroon in huis met warme en koele tinten en verschillende finishes. Het enige dat ik misschien nog mis is een lichte huiskleurige tint om mee van start te gaan en een highlighter om af te werken. Maar anderzijds heb ik die zelf altijd wel bij de hand dus stoort het me niet zo hard. Ik zie het palette dan ook eerder als aanvulling van mijn collectie.

Ben jij ook zo benieuwd geworden naar Extra Spice? Dan heb ik goed nieuws want tot woensdagavond kan je nog deelnemen aan een winactie op mijn Instagram. Good luck!

Revolution Soph X Extra Spice, 11,99 euro exclusief bij Kruidvat. 

Ken jij Revolution al?