Yves Rocher – Pink Mantra

Hoewel de Pink Mantra collectie van Yves Rocher al een tijdje in de winkels ligt, wou ik ze jullie zeker niet onthouden. Ik kreeg ze rond Valentijn binnen maar nu de zon volop schijnt, is het voor mij tijd voor roze lippen en nagels à volonté. Hoe meer tinten, hoe beter. En laat dat nu exact zijn wat deze collectie aanbiedt. 

Vijf nagellakken, vijf lipsticks en 1 highlighter. Meer heb je niet nodig om je eigen vie en rose te creëren. Van een bleek roze tot een poppend fuchisa, variatie genoeg hier.

De lipsticks en de lakjes zijn perfect op elkaar afgestemd en bestaan in vijf varianten. Dat zorgt niet alleen voor rust in mijn beauty looks maar zeker ook in mijn hoofd. Doch ik al eens mijn rebels kantje laat zien en voor een clash ga, heb ik meestal een tik die ervoor zorgt dat mijn nagels matchen met mijn lippen. Zijn we allemaal niet een klein beetje perfectionistisch hierin?

Rose 01: een naturel roze met rebelse uitstraling
Rose 02: een subtiel roze voor de romantische ziel
Rose 03: een zoet roze voor een schalkse blik
Rose 04: een purperroze voor de gepassioneerde geest
Rose 05: een framboosroze voor vurig temperament

Mijn favoriet uit de collectie is de highlighter. Dit gepigmenteerde poeder is op een lichte huid ook zeker aan te raden als een shimmery blush. Hoewel je duidelijk een goud pigment ziet, is hij juist vrij koel met een aanwezige rozige tint. Erg mooi en zomers. Prachtig als je al een klein beetje kleur op je gezicht hebt. Let op, dit is wel echt een klein glitter bommetje. Wees dus niet té enthousiast bij het aanbrengen.

Ik ben helemaal fan van deze collectie. De lipsticks hebben een medium dekking die nog vrij sutbiel is na één veeg maar met twee vegen springt de kleur echt van je lippen. De nagellakken dekken goed en hebben ook een prima houdbaarheid. Het is trouwens nu de moment om iets van de collectie aan te schaffen want ik zag dat ze momenteel in de solden staan bij Yves Rocher. Yes way rosé!

Yves Rocher #PinkMantra nagellak 5,90 euro. // Yves Rocher #PinkMantra Highlighter Poeder 22,90 euro. // Yves Rocher #PinkMantra lipstick 15,90 euro. 

Ben jij ook zo’n fan van roze in de zomer?