Smashbox – Liquid Halo HD

IMG_0459-2

Op zoek naar een foundation met een flawless finish én een natuurlijk effect? Dan is de Liquid Halo van Smashbox misschien wel exact wat je nodig hebt. De Liquid Light Technology egaliseert je huid en zorgt voor die mooie inner glow.

Achter de fancy technologie zitten gelpigmenten die –Instagram lovers, begin al maar te kwijlen– fotofilters zouden nabootsen om zo onvolmaaktheden te vervagen. Klinkt heavy maar dat is het totaal niet. De foundation is net super licht van structuur, je kan het nog het best vergelijken met die van de Face and Body van MAC.

IMG_0444-3

Liquid Halo valt op te bouwen maar ik vind zelf een dun laagje al genoeg, zeker in combinatie met een buffer borstel heb je al snel een medium dekking. Alleen onder de ogen en op hardnekkige oneffenheden gebruik ik zelf nog wat concealer maar dat doe ik eigenlijk altijd. De finish is inderdaad heel helder en natuurlijk. Erg mooi. Nog een voordeel vind ik het grote kleurenbereik met wel 10 verschillende tinten. Dit is n°2.

Ik vertelde jullie al over mijn nieuwe dagcrème van Bobbi Brown en met een combinatie van deze twee voel je je echt als een Victoria’s Secret Angel. Serieus, dit is de definitie van een inner glow. In principe heb je zelfs niets extra meer nodig maar hey, a little highlighter never killed nobody.

IMG_0415-2

Smashbox Liquid Halo HD Foundation, 38,50 euro via o.a. Douglas.

Wat is jouw favoriete foundation?