& Other Stories – Tailor Your Story Layering Scents

& Other Storieshet hippe zusje van o.a. H&M– is niet alleen een go-to op fashion vlak, ook hun uitgebreide beauty collecties staan hoog aangeschreven. De producten zijn zeer betaalbaar en on trend. Ik nam er al eerder make-up mee maar de parfums had ik nog nooit zelf getest. Tot deze Layering Scents in mijn brievenbus zaten. De start van een mooie story. 

Hoewel het merk nog relatief nieuw is in ons Belgenlandje, heeft het zeker al naam gemaakt. Ook ik neem steevast een kijkje bij de beauty afdeling als ik een & Other Stories binnen wandel. De strakke, minimalistische verpakkingen van de make-up weten mij altijd te bekoren. #sucker

Tijd om ook de parfums eens te leren kennen dus! Ik beken, ik had had eigenlijk nog nooit eerder roll on parfum gebruikt –geef mij maar een mooi glazen flacon waar je lustig mee kan sprayen. Toch intrigeerde het mij altijd wel. Dit is namelijk hét perfecte formaat om in je handtast te gooien. Bij & Other Stories bieden ze meteen een trio aan van 3 x 4 ml. Het leuke hieraan is dat je zo de mogelijkheid hebt om te gaan spelen met de hoeveelheden en zo je eigen, persoonlijke geur kan creëren.

Deze drie scents zijn meteen ook nieuw in de collectie en werden dus nog niet eerder individueel uitgebracht.

  • Mocha Bloom: warm en musky, met een ondertoon van espresso
  • Leather Haze: typische, rokerige ledergeur aangevuld me hout-elementen
  • Vanilla Satori: kruidig, zoet en perfect voor de fans van vanille

Je bepaalt dus helemaal zelf hoeveel je aanbrengt van welke roller. Voor mij is dat Leather Haze als basis met wat Mocha Bloom en een klein beetje Vanilla Satori. Het hele laagjes idee is echt wel mijn ding, ik vind het super fijn dat je je eigen mix kan samenstellen en die zelfs nog van dag tot dag kan veranderen naargelang je mood. Zeker een aanrader!

& Other Stories Tailor our Story Layering Scents, 25.00 euro. 

Wat probeerde jij al van het merk?