Solden lakjes

nails2

Hoewel mijn nagels er na de recente examenperiode from hell verschrikkelijk uitzien, ga ik volledig akkoord met de uitspraak “je handen nagels zijn je visitekaartje”. Mij zie je dan ook zelden of nooit zonder een lakje, al is het transparant. Het liefst heb ik natuurlijk een kleurtje, van lieflijk en zoet tot grungy en stoer; ik heb ze allemaal in huis! Perfecte voorbeelden van deze twee uitersten – maar alletwee oh zo pretty – zijn mijn recentste solden aankoopjes van de Planet Parfum.

Pink Boa van Dior is een milky suikerspinroze lakje uit de lente collectie 2011. Redelijk transpart maar met drie laagjes goed op te bouwen naar bijna volledig dekkend. Ik vind dit zo’n typisch roze dat het innerlijke girlpower-gevoel naar boven brengt, maar dan in de volwassen versie. Heel classy, zowel met één laagje als met drie.

Lancôme’s Noir 29 is daarentegen een tikje gewaagder. Ik hou van zwarte nagels, voor mij staan ze tegelijkertijd gelijk aan elegantie en rock ’n roll. Dit pareltje uit de herstcollectie 2011 heeft als extraatje nog wat gouden shimmers die echt prachtig zijn. Op de nagels zie je ze heel subtiel terug in het zonlicht. Dit lakje dekt trouwens al perfect in 1 (!!) laagje.

nails1

Dior Vernis in 329 – Pink Boa, van 22,32 euro naar 11,16 euro.
Lancôme Le Vernis in 23 – Noir 29, van 17,55 euro naar 8,77 euro.

Pastel of edgy, welke tinten verkies jij op je nagels?