Armani – Si

si1

Maak kennis met mijn lievelingsparfum du jour: Si.

Si ai sogni. Si alla libertà. Si alla vita. Sí al silenzio. Si alla seduzione. Si alle emozioni. Si alla follia. Si ad amare. Si ad un nuovo inizio. Si alla serenità. Si alla forza. Si a noi due. Si a me stesso.

Si staat volgens Armani voor de moderne vrouw en bevat een onweerstaanbare mix van elegantie, kracht en verfijning. Zowel chic, intens als zacht. Hier ga ik volledig mee akkoord! Si heeft iets pittigs, maar toch ook weer iets liefs. Ik vind het een parfum met heel veel kracht. Toen ik hem de eerste keer in de parfumerie probeerde was het al een instant crush. Nu ik hem eindelijk in mijn parfum-verzameling heb, kan ik niet stoppen met er aan te ruiken. Elegantie en verfijning indeed!

si2

si3

De topnoten zijn zwarte bessen, in het hart ruik je vanille en patchoeli en de basisnoten zijn amber en muskus. Ik moet zeggen dat ik normaal geen fan ben van vanille maar in dit parfum is het heerlijk! Erg subtiel en geweldig lekker in combinatie met de basisnoten. Zoet, maar toch ook weer kruidig. Ik vind dit een volwassen geur maar zeker niet oud, een beetje tijdloos eigenlijk. Tja, echt voor de moderne vrouw!

Si is een bijzonder sterk en kwalitatief eau de parfum dat opmerkelijk lang blijft hangen. Mijn enige andere parfum dat zolang blijft hangen is Chanel no 5. Je hoeft zelfs niet bij te sprayen gedurende de dag – al kan dat natuurlijk wel om de geur echt tot ’s avonds te behouden.

si4

Well done Armani!

Armani Si, 48,40 euro voor 30 ml – 67,60 euro voor 50ml – 89,20 euro voor 100ml.

Wat is jouw lievelingsparfum?