OPI – Wonderous Star

opi1

Hoe was jullie Sinterklaas? Mijn Naked 2 is helaas nog niet aangekomen – buuuuh. Gelukkig zijn mijn nagels momenteel eigenlijk al kleine sparkling cadeautjes op zich en maakt de overload speculaas/chocolade/mandarijntjes ook heel wat goed. Party nails du jour: Wonderous Star van OPI!

opi2

Dit lakje uit de Mariah Carey Holiday collectie 2013  is gewoonweg prachtig. Glitters, witgoud en some black diamonds in the sky. Need to say more? Mijn ervaring met glitterlakjes is dat ze meestal niet al te best dekken. Dat doet dit juweeltje gelukkig wél. Met twee laagjes heb je al een volledige dekking die zich bovendien weer verrassend goed (voor glitters dan toch) laat verwijderen. Volgens mij is één laagje over een zwarte basislak ook erg pretty.

Wonderous Star doet me denken aan een heldere sterrennacht, maar dan omgekeerd. Een aanrader voor de feestdagen!

opi3

opi4          opi5

Maak kennis met mijn favoriete base coat: Millionails van Essie! Ik heb atijd al broze nagels gehad die snel beginnen schilferen maar ik merk dat dit beschermlaagje ze echt sterker maakt en, nog belangrijker, houdt. Hij voedt ook je nagels en zorgt voor een soort van egaal schild dat de perfecte basis is voor een kleurlak. Na het aanbrengen voelt deze base coat wat stroef aan waardoor je kleur beter zal hechten. Na even wachten krijg je dan weer op magische wijze een mooi glad laagje dat ook prima op zich te dragen is. Dit wordt zeker een rebuy.

RapiDry van OPI heb ik nog maar een weekje en is nu al gebombardeerd tot mijn favoriete top coat. Hij droogt ongelooflijk snel. Na twee minuutjes zijn je nagels droog en hard. Bij mijn vorige top coat waren ze op die tijd wel droog maar moest ik toch nog opletten om geen deukjes of krasjes te krijgen, bij RapiDry is dat totaal niet nodig. Heel handig voor iemand die niet kan stilzitten (CHECK). Ook de glossy finish is erg mooi.

opi6

OPI nagellak in Wonderous Star, adviesprijs 13,95 euro.
OPI top coat in RapiDRy, adviesprijs 19,50 euro.
Essie base coat in Millionails, adviesprijs 12,99 euro.

Wat zat er vandaag in jullie schoen?