Treacle Moon – Warm Cinnamon Nights

She watched the ice flowers on the window pane fade… Her eyes slowly closed in the cinnamon scented bubbles and the soft darkness told stories to the laughing moon…

Cinnamonlovers, ren alvast naar de Albert Heijn!

warm1

Treacle Moon is een Brits merk met bath and shower gels dat sinds kort verkocht wordt bij de Albert Heijn. Ik spotte ze vorige week en nam Warm Cinnamon Nights mee, een heerlijke geur voor deze tijd van het jaar! Nog eens even herhalen, HEERLIJKE geur (: Deze lijn bevat ook nog een gentle hand wash, body scrub en body butter. Niet zo’n fan van kaneel? Geen nood, er zijn ook nog andere flavours die je alvast kan ontdekken op hun website. Ik heb aan alle verpakkingen al eens gesnuffeld en ze ruiken allemaal heel lekker! Je moet alleen wel into food/fruitachtige geurtjes zijn.

warm2

warm3

De simpele verpakking deed mij meteen denken aan Philosophy, ook de leuke quote op de voorkant en het formaat van 500ml zullen daar wel iets mee te maken hebben. Moet deze budget-variant onderdoen voor the real deal? Qua geur absoluut niet! Qua textuur ook niet, deze bath en shower gel zorgt voor heel wat bubbelplezier, zeker in combinatie met een puff. Maar… – ohnee, altijd een maar – hij voedt helaas niet voldoende. Het is een goede basic showergel, maar een hydraterend product na je douche is echt wel een must. Ik ben alvast benieuwd naar de body butter van het merk, voorlopig combineer ik hem met een neutrale body lotion maar some extra cinnamon lijkt mij toch wel érg aantrekkelijk!

Treacle Moon bath and shower gel in Warm Cinnamon Nights, 4,95 euro (exclusief bij de AH).

Houden jullie ook zo van een kaneelgeurtje tijdens de koude wintermaanden?