Urban Decay – Naked 2

naked1

Et c’est arrivé! Na een week (besteld op zondagavond via Beautybay, aangekomen ’s maandags met de koerier een week later) heb ik EINDELIJK mijn Naked 2 in handen. Die dag kwamen ze toevallig ook de ramen in onze nieuwe bouw zetten, maar ik had alleen maar oog voor dit schatje: liefde op het eerste gezicht <3

Dit is mijn eerste “echte” kennismaking met Urban Decay en wauw, wat voor één. Ik heb al veel gelezen over hun beruchte oogschaduwpalettes en sluit mij aan bij alle lof dat er al over geschreven is: this stuff is amazing!

naked2

Wanneer je het stevige metalen doosje vastpakt voel je meteen dat dit kwaliteit is, er zit een grote spiegel in verwerkt die best wel handy kan zijn en ook de oogschaduwkwast – dubbelzijdig – is geen flutdingetje als in de meeste oogschaduwverpakkingen. Het is een topkwast met een fluffy zijde om bijvoorbeeld een overall kleur aan te brengen of om te blenden én een stevige zijde die top is om accenten aan te brengen.

De kleuren zelf zijn simpelweg prachtig. Ik heb ze uitgebreid vastgelegd op foto voor jullie maar in real life echt zijn ze echt wel het mooist. Ze zijn zacht, de pigmentatie is ideaal, van fall out heb ik ook al geen last en de oogschaduw blendt mooi zonder in elkaar te mengen. #biglove

naked3

Over de levering van Beautybay ben ik ook content. Ik wou eerst bestelen bij Sephora.fr maar hun 10 euro verzendingskosten vond ik wel wat overdreven. Na wat vergelijken kwam ik dus bij de Engelse webshop Beautybay, waarbij de verzending gratis is. Het palette zelf kost daar wel 48,10 euro, wat ietsjes duurder is aangezien hij bij de Sephora voor 45 euro online stond – worth every penny though. Momenteel is het palette uitverkocht maar ze vullen regelmatig bij, toen ik de eerste keer keek was het namelijk ook uit stock. De lieven mensen achter hun Facebookpagina helpen je echt heel snel verder!

Voor nog geen twee euro liet ik mijn pakketje via Premier Service verzenden, wat ervoor gezorgd heeft dat het eerder het magazijn verliet en dat ik een deluxe sample kreeg ipv een “normale” sample, klonk wel mysterieus (; . De levertijd is 5-7 werkdagen naar België en daar zijn ze met 6 werkdagen mooi binnen gebleven. Ik kreeg bij mijn bestelling als cadeautje (deluxe sample dus) ook nog een dupe van dat ander cultproduct: de beautyblender uit hun eigen collectie. Ik heb hem vandaag getest en de eerste indruk is alvast positief, later meer daarover!

naked4

naked6

(dit zijn alle kleuren na één vingerswatch, eerst het mini lipglossje en daarna alle oogschauw van links naar rechts)

Ik was nog aan het twijfelen tussen de Naked 1, 2 en de nieuwe 3 maar dit zijn echt de perfecte (koelere) kleuren voor mij. De Naked 1 is wat warmer en de 3 wat roziger. Voor ieder wat wils dus. Ik ben nu eigenlijk heel benieuwd geworden naar de Vice 2, die bevat fellere kleurtjes die volgens mij heel tof zijn voor een wat opvallendere look. Maar eerst ga ik volop genieten van deze Naked 2!

naked7

Urban Decay oogschauwpalette in Naked 2, 48,10 euro via Beautybay.

Wat is volgens jou echt een beautymusthave, ook een Naked palette?