New in: OPI en Catrice

IMG_1078-2

Dag lieve lezers van me, allemaal bekomen van het paasweekend en de overdosis chocolade? Bij mij was het in ieder geval all sugar ’n sweet wat de klok sloeg. Dan heb ik het over het eten, maar ook over mijn geweldig lieve familie en vrienden. Naast eitjes van de paashaas – of waren het nu de klokken van Rome? – kreeg ik de laatste dagen ook wat nail candy van OPI en Catrice cadeau. Ik kon het niet laten om die super vrolijke lentelakjes op foto te zetten.

IMG_1091-3

Rosy One More Time van Catrice is een milky nude dat met het perzikkleurige flirt. Na de gebruikelijke twee laagjes mag je geen volledige dekking verwachten maar eigenlijk vind ik dat effect bij Rosy net mooi. Dit lakje bevat namelijk ook subtiele glittertjes die sheer aangebracht het beste uitkomen. Het voegt iets heel lieflijks toe. Een volledige dekking is op zich nog wel mogelijk met drie/vier laagjes.

I Mainly Eat Lobster van OPI is een prachtige koraal met ook weer een subtiele – gouden deze keer – shimmer die mij meteen doet denken aan zoete cocktails op een zonnig strand. Ik zie mijzelf deze kleur absoluut vaak dragen komende zomer. Ik moet zelfs al spontaan aan teenslippers denken. Pedicure, anyone?

IMG_1094-2

Nog zo’n knalkleur is Pimp My Shrimp van Catrice. Weer koraal, maar iets meer oranje deze keer. Het lakje dekt al redelijk in één laag, maar ik ga toch nog altijd voor een tweede. Ook dit vrolijk kleurtje maakt kans om een grote favoriet te worden komend seizoen!

IMG_1089-2

Kiss me I’m Brazilian is het nieuwste it-pink van OPI. Heerlijk fel en suikerspinroze. Zo zoet dat zelfs de paashaas hier niet aan kan tippen. Dekt perfect met twee laagjes en blijft bovendien verrassend goed zitten voor zo’n drie volle dagen. Wat echt wel een eeuwigheid is in mijn nagellakhoudbaarheidsnormen.

OPI kleurlak, 14,50 euro.
Catrice kleurlak, 2,99 euro.

Wat is jouw favoriete nagellak in de lente/zomer?