Zomerfavorieten

IMG_9892-2

Aloha! Ik ben herrezen na een overvolle zomer vol examens, studentenjobs, stress, meer examens en.. een diploma Communicatiemanagement #happycat. Vergeef me de lange blogstop maar ik had echt even nood aan een leeg hoofd. Dat wil uiteraard niet zeggen dat ik niet met beauty bezig geweest ben, integendeel. Zie hier mijn favorieten van deze zomer. Indian summer, iemand?

Oh zo mooi maar ook oh zo limited, helaas. Hot Nudes was het lente oogpallet van Bobbi Brown met bruinige-, metaalachtige- en rozige tinten. Een pareltje dat perfect matcht bij een gebruinde huid en ik nog altijd met veel liefde gebruik. Ook van Bobbi en weldegelijk verkrijgbaar is deze Bobbi Brown Extra Hand Cream (34,50 euro). Een voedende luxecrème die super snel intrekt en naar munt ruikt. Heerlijk. In de zomer werkte hij perfect voor mijn droge zwembadhandjes, binnenkort zal hij weer dienst kunnen doen tegen de koude – oh god, laat dat nog een tijdje duren.

Bij verzorgde handen hoort natuurlijk een mooi poppy kleurtje. Deze babyblauwe Spread Your Wings (12,50 euro) van Pronails was absoluut mijn favoriet. Dekt perfect in twee dunne laagjes en blijft dagenlang chipvrij. Hoewel ik in de herfst eerder voor donkere kleurtjes ben, ga ik deze de komende weken waarschijnlijk nog vaak bovenhalen.

In de zomer peel ik mijn gezicht meer dan normaal. The Microdelivery Exfoliating Face Wash (25,35 euro) van Philosophy werkt effectief maar toch zacht. Ideaal voor dagelijks gebruik. Hallo babyhuidje! Nog een partner in crime was de Clinique SPF 50 Face Cream (21,50 euro) die mijn huid beschermde tegen de zon én puistjes. Andere zonnecrème irriteert namelijk vrij snel mijn gezicht met een mijnenveld van roodheden en bultjes tot gevolg, dat is bij deze gelukkig niet het geval. Een blijvertje!

Om mijn kleurtje wat op te frissen ontdekte ik Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster (21,60 euro). Het zijn eigenlijk druppeltjes zelfbruiner die je onder je gewone dagverzorging mengt. Heel handig als je gezicht net als het mijne trager bruint of gewoon vaak een scrub of peeling gebruikt. De druppeltjes zorgen voor een subtiele en natuurlijke kleur.

Wat waren jouw zomerfavorieten? Wil je van iets een volledige review? Laat het me weten in de comments!