Yves Rocher – Glossy Lip Pen

IMG_0602

Bij tropische temperaturen worden je lippen makkelijk gebombardeerd tot eyecatcher. En voor mij horen die er dit seizoen uit te zien als waterijsjes: glossy, vol en voorzien van een vleugje kleur. Mega verleidelijk en toch heel zoet. BAM! In comes Yves Rocher met de Glossy Lip Pen. Favoriet in de strandstoel én op kantoor.

FullSizeRender-3

De Glossy Lip Pen heeft een hydraterende formule met karité- en mangoboter. Ideaal om je lippen meteen ook te voeden. Zoals je ziet, geven de pennen heel wat kleur af. Verwacht geen full coverage maar eerder een dromerige waas die zich mooi laat opbouwen tot een glossy, medium dekking. Ik breng hem aan zonder spiegeltje –het leven is aan de durvers– dus hij leent zich perfect tot handtas buddy. Ook kei-handig: je hoeft de crayon niet te slijpen, even draaien will do. Nice.

Ik heb zelf de kleuren Rose Somptueux –een knallende roze tint– en Rouge Flamboyant –een prachtig klassiek rood. Alletwee vrij nieuwe tinten die sinds mei toegevoegd zijn aan het assortiment. Het is trouwens nu het moment om een aantal pennen in te slaan want je krijgt -50% op de hele website zag ik #YAY!!

IMG_0606

Yves Rocher Glossy Lip Pen, 13,90 euro.

schermafbeelding-2016-11-10-om-18-33-34