Favorieten du jour

IMG_0522-2

Aloha! Ik maak even de tijd tussen een Radler en een rosé’tje door om jullie vanaf de tuin te briefen over mijn favorieten du jour. De zomereditie. Want jawel, eindelijk komt het zonnetje piepen! Ik heb mij de hele dag gewenteld in een mix van zonnestralen en een vleugje olie, koos voor een nieuwe roze mani en tuitte mijn lippen voor een juicy look. 

De Monoï olie van Corine de Farme ruikt heerlijk tropisch en zorgt ervoor dat je huid sneller een tintje krijgt. Let op, hij bevat géén SPF! Ik gebruik hem dus in combinatie met andere zonneproducten –waarover later meer. Ook na het zonnen kan je hem nog eens extra aanbrengen voor een zijdenzacht huidje.

Rose Scabiosa van Yves Saint Laurent is voor mij het perfecte roze. Het is een pasteltint die ietsjes naar het paarse neigt, in twee laagjes dekt en je handen bruiner doet lijken. Helaas ook LE van een paar seizoenen terug dus ik probeer hem echt wel te koesteren. Ik haal het meest uit de kleur met de top- en basecoat van Caption, sowieso de beste everrr. De producten creëren namelijk een soort gellak effect en verlengen de houdbaarheid van je manicure drastisch.

Op mijn lippen zweer ik met dit weer bij de Juicy Shakers van Lancôme. Ook een soort olie die verzorgt en toch een vrij intense waas kleur achterlaat. Favoriet is deze –met de erg toepasselijke naamBerry in Love.

schermafbeelding-2016-11-10-om-18-33-34