Too Cool for Pool

IMG_0286-2

We kunnen er niet meer omheen, blauw is dé trendkleur voor het voorjaar. Meer specifiek turquoise als je het mij vraagt. Ik ben al een tijdje obsessed door dit prachtige kleurtje en bij Catrice vond ik een kholpotlood in exact de goede tint. Met nog eens een naam als ‘Too Cool for Pool’ werd ik heel enthousiast! Ik ging meteen aan de slag en maakte een look die je perfect zou kunnen dragen naar een poolfeestje of al chillend blokkend in het zonnetje, waarvoor ik hem vandaag droeg.

IMG_8534-2

Less is more, dus ik gebruikte enkel een tinted moisturizer van Bobbi Brown op mij gezicht die SPF 15 bevat. Ideaal voor at the poolside. Die SPF is voor mij trouwens goed genoeg om een paar uur in het zonnetje te zitten, maar vergeet niet regelmatig een product met SPF -deze dus of een echte zonnecrème- bij te smeren. Denk aan jullie huidje, ladies 😉

Voor mijn ogen gebruikte ik MAC‘s Painterly om de oogleden effen te maken. Bye kleine adertjes en roodheden! Maybelline’s Falsies mascara blijft een budget favoriet die ik heel vaak bovenhaal omdat hij goed zwart is maar niet over the top, als je begrijpt wat ik bedoel. Mijn wenkbrauwen kleurde ik wat bij met Corduroy van MAC, die niet op de foto staat omdat dat kleurtje in mijn big ass Pro Palette zit. Om het af te werken omlijnde ik heel de onderste wimperrand en waterlijn met Too Cool for Pool.

Op de lippen zit trouwens de Dior Addict Lip Glow Color Reviver Gloss, die zich aanpast aan je lipkleur maar volgens mij helaas niet meer te verkrijgen is.

IMG_0302-2

Feelin’ it? Nog even wat messy hair, don’t care en kom maar op met die assorti cocktail!

Catrice Khol in Too Cool for Pool, 1,99 euro.

Ben jij ook zo into blauwtinten?