By Terry – Sexy Pink

IMG_0530-2

Luxepoezen en blushfanaten opgelet, dit is er eentje voor jullie. Gewapend met een kwalitatief borsteltje, een loodzwaren verpakking en een fluwelen hoesje presenteer ik jullie Sexy Pink. Een high end blush uit de Terrybly Densiliss-collectie van By Terry. Aka het neusje van de zalm als het op blushes aankomt.

Wanneer ik de metalen verpakking voor het eerst vast hield, wist ik meteen dat dit geen doordeweekse exemplaar is. Hij voelt ongelooflijk luxe aan. De blush zelf ziet er ook geweldig uit door die prachtige print. Terrybly Densiliss is ongetwijfeld een collectie vol speciallekes en een beetje een ode aan de blush in het algemeen naar mijn gevoel. Ik kan het niet zo goed verwoorden maar hij ademt gewoon ‘meer’ uit.

Je voelt het aan alles, alsook aan de prijs. Beter te omschrijven als een rib uit je lijf. Als ik heel eerlijk ben, maak je mij even blij met een MAC blush die de helft goedkoper is. Al ken ik genoeg blush-ista’s die hier met plezier een rib –of twee– aan uitgeven. Wanneer je op zoekt bent naar een fantastische blush en je bij alles al gauw ‘mwaa’ of ‘been there, done that’ denkt, moet je absoluut eens bij By Terry kijken.

Hoewel blushes mij dus meestal niet al te warm of koud maken, draag ik Sexy Pink de laatste tijd wel verdacht vaak –ik steek het maar op de stiekeme luxepoes in mij. Voor mij is dit het perfecte roze. Sexy inderdaad, maar tegelijkertijd lieflijk en fris. Oh en die print… Rauwtch!

IMG_0487-2

By Terry Terrybly Densiliss in Sexy Pink, 54,00 via geselecteerd ICI Paris XL-verkooppunten.

Aan welk make-up product geef jij het meeste geld uit?