MAC – Angel

angel1

Eén van mijn kerstcadeautjes en een item dat ik ein-de-lijk van mijn wishlist kon schrappen is Angel. Een mooie lichtroze MAC lippenstift die favoriet is bij niemand minder dan Kim Kardashian. Hoewel ik helaas helemaal niks weg heb van de realityster (buiten een klein highlighter verslavingske), heeft dit engelachtige kleurtje serieus wat kans om ook voor mij holy grail material te worden. angel2

Angel is het beste te omschrijven als een lichtroze tint die naar het nude-achtige nijgt. Heel mooi neutraal en deze lipstick staat bijna iedereen volgens de MUA van de MAC Pro Store. Verklaart ook waarom zowel Kim als ik hem kunnen hebben. Of je nu een lichtere of net een donkerdere huidskleur hebt, probeer hem zeker eens wanneer je bij de MAC passeert! Ik vind hem echt prachtig bij heel veel verschillende types.

Angel heeft een frost finish, wat wil zeggen dat hij een medium dekking heeft en mooi glanst zonder chunky glitters te bevatten #like! Ik zou hem wel niet echt glossy noemen ofzo. Hij blijft makkelijk een paar uur zitten en overleeft ook enkele drankjes, tegen een maaltijd is hij echter niet bestemd.

angel3

MAC lipstick in Angel, 18,50 euro.

Ben jij ook zo voor zachte tinten of ga je liever voor een knalkleurtje op de lippen?