Goede voornemens

2014

Nu de allerlaatste dagen van 2013 aangebroken zijn, wordt het tijd om goede voornemens te maken. Cliché, I know, maar toch ook wel nuttig. Soms is het goed om eens alles op een rijtje te zetten en te kijken naar wat je wil bereiken. Wie je bent of wie je wil worden als persoon. Beyoncé stelt al zingend op haar geweldige nieuwe album de vraag “are you happy with yourself“? Daarop volgt een overtuigende YES, en mijn ‘algemeen’ goede voornemen is om ook in de loop van 2014 daar volmondig JA op te kunnen zeggen.

  1. Ik ben niet altijd even happy with myself geweest, verre van. De laatste jaren is dat gelukkig allemaal wel op zijn pootjes aan het komen. De sombere regenachtige winter- en feestdagen zijn niet bepaald geweldig – lees dramatisch – geweest voor mijn healthy lifestyle, maar na mijn examens ga ik weer meer sporten en gezonder eten. De Wii Zumba staat in ieder geval al weer klaar om mijn bestie te worden (;
  2. Die examens zijn uiteraard het onvermijdelijke gevolg van school, waar ik een beetje een haat/liefde verhouding mee heb. Ik vind het allemaal wel superleuk om te doen en ik zie mij ook werken in de communicatiesector maar het is al een moeilijke weg geweest voor mij. Ik begin beetje bij beetje een goede studiemethode te vinden die werkt voor mij, en hopelijk krijg ik die dit jaar helemaal onder de knie zodat ik de herexamens eens tot een minimum kan beperken.
  3. Ik wil mij ook op de één of andere manier wat laten bijscholen in visagie. Ik zou het echt zalig vinden om hier wat meer mee te doen, niet per sé als beroep maar ik wil het gewoon goed kunnen. Al is een leven in de beautysector wel een (toekomst)droom. Werken bij de communicatiedienst van Estee Lauder ofzo lijkt mij geweldig!2014-2

Dan komen we bij mijn blog, in het begin had ik nog totaal geen plan, ondertussen zijn we een maand later en zie ik de grote lijnen al wel voor mij. Ik wil in 2014:

  1. elke week minstens 3 posts schrijven.
  2. een nieuwe lens kopen om mooiere foto’s te maken.
  3. in de loop van het jaar een fatsoenlijk YouTube-kanaal maken en beginnen met échte filmpjes.
  4. een Facebookpagina aanmaken.
  5. een eigen .BE kopen.
  6. een persevenement meemaken. Als snap ik dat dat evengoed 2015 of later kan zijn.

Wat 2014 mij ook mag brengen, 2013 heeft me in ieder geval een sterker en gelukkiger persoon gemaakt. Ook zal het voor mij altijd het jaar blijven waarin mijn blog ontstond. Cheers lieve lezers, see you next year!

Bron foto 1&2: weheartit

Maak jij ook goede voornemens of nieuwe doelen voor 2014?