Catrice – Made To Stay Smoothing Lip Polish

IMG_9700-2

De Made To Stay Smoothing Lip Polish – oh waarom altijd die lange namen? – is al een een tijdje the talk of the (beauty)town: Prachtige, heldere kleuren die tot wel 8 uur blijven zitten. De kleurintensiteit van lipstick, de lange houdbaarheid van een lipstain en de glans van een lipgloss.” Klinkt alvast goed, Catrice!

IMG_9710-2

Het lijkt erop dat we helemaal geen winter meer krijgen dit jaar dus ik koos voor twee vrolijke kleurtjes om alvast in de lente mood te komen (: De 6 verkrijgbare kleuren variëren tussen roze, koraal en rood.

Mission PINKpossible is een echte knalkleur die op foto helemaal nog niet zo fel oogt als in het echt. Het roze komt nog het beste overeen met mijn productfoto’s. De dekking van deze Lip Polish is meteen top en hij blijft ook het langst op mijn lippen zitten. Strawberry’s Secret is dan weer een koraalkleurig Lip Polish die nog vrij transparant blijft op de lippen maar wel nog in een zekere mate op te bouwen is. Deze twee verschillen dus een tikje van formule.

IMG_0028-3 IMG_0026-3  IMG_0018-3 IMG_0016-3

De Lip Polish blijft glanzend voor zo’n dik uur, dan wordt hij wat meer lipstickachtig en na een aantal uren wordt het echt een stain. Je lippen hebben dan inderdaad nog wel wat kleur maar of dat nu zo bijzonder mooi is.. Ik stift dan toch liever even bij. Maar ik ben sowieso nu eenmaal geen liefhebber van stains.

Van deze Made To Stay Smoothing Lip Polishes ben ik echter wel fan! De eerste uren zijn ze prachtig en bijstiften vind ik persoonlijk geen probleem – al moet dat in principe dus niet. Ook de aplicator werkt erg fijn, je hebt zelfs een klein reservoirtje zodat je niet al te vaak extra product uit de huls moet halen. Altijd handig!

IMG_9702-2

Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish, 4,99 euro.

Heb jij al eentje geprobeerd?