Pin jezelf fit

f4

Ik vind Pinterest echt zo’n geweldig medium. Het is een bom van inspiratie en soms ook wel motivatie. Zoals nu. Ik ben twee weken geleden gestart met fitnessen en groepslessen. Redelijk verslavend nu ik al even bezig ben, maar ik moest mezelf eerlijk gezegd wel naar de sportschool slepen die eerste dag. Om de één of andere reden is het begin altijd zo god damn hard. Pinterest hielp me dan om motivatie te zoeken en te vinden.

Ik wou al een tijdje ‘beter’ gaan leven. Over het algemeen at ik al wel vrij gezond maar echt fit was/ben ik (nog) niet. Ik merk nu na twee weken dat ik veel meer energie heb en me gewoon beter voel. En hoewel ik nog niet echt verschil op de weegschaal zie, doet het toch wel echt iets met je zelfvertrouwen. Het is nog een work in progress dus, reden temeer om een serieuze portie motivatie en inspiratie te delen!

f7

f8

Voor mij begint een Pinterest zoektocht altijd bij quotes. Noem het cheesy maar ik ben echt wel een quote-madam. Ik zoek altijd verder tot ik de perfecte gevonden heb en ondertussen staan mijn laptop en iPhone er vol van. Ik las onlangs een uitspraak dat vrouwen altijd een vol screenshot mapje met quotes hebben klaarstaan voor ‘when shit goes down’: check, haha. Maar ook om gemotiveerd te worden zweer ik er bij.

f2 f3f5

Een tweede stap was voor mij leuke outfits vinden. Die heb ik ondertussen gevonden bij Adidas –geweldige leggings die niet doorschijnen– en good old Decathlon. Op de wishlist? Een Victoria’s Secret outfit. Zowel de outfit hierboven als die van de dames in de beginafbeelding is van het merk en oh my, wat een leuke flashy sportkledij. Ik ben fan.

f6

Wat voor mij persoonlijk ook veel doet is een streefbeeld. Ik heb deze foto ondertussen al als iPhone achtergrond ingesteld en elke keer wanneer ik toch eens de fitness wil skippen of een stuk chocolade in mijn mond wil proppen, kijk ik snel naar mijn achtergrond. Werkt echt!

f1 f9

Maar ook gezonde voeding doet heel veel. Ik probeer om nog gezonder te eten en de ‘slechte’ dingen te skippen. Al heb ook ik vandaag meegedaan aan de nationale friet/stoofvlees-dag. Je moet jezelf niet alles ontzeggen natuurlijk. Over het algemeen probeer ik toch veel meer groenten en fruit te eten –oh, weet iemand trouwens wat die roze vrucht op de laatste foto is? Ziet er zo yummy uit. Ik ben ook aan het experimenteren met dingen als humus, avocado’s en water met een smaakje. Over dat laatste heeft Cook a Meal een super leuke blogpost geschreven.

Ik moet zeggen dat ik er na twee weken echt helemaal aan het inkomen ben. De komende weken ben ik dan ook van plan om het verder dan Pinterest uit te rollen en jullie echt een kijkje te laten nemen in wat ik nu juist doe. Misschien dat ik ook nog wel een receptje deel op tijd en stond dus stay tuned. Ben je nu al benieuwd, kijk dan zeker eens op Instagram (linkje staat hier rechts in de balk).

Ben jij ook net bezig met fit te worden? Laat het me zeker weten zodat ik je kan volgen, altijd leuk!