By Terry – Rouge Expert Click Stick

img_1738

By Terry is zo’n heerlijk luxemerk dat me elke keer opnieuw naar de parfumerie doet rennen om haar nieuwigheden te bekijken met de nodige ooh’s en ah’s. Ook nu, met de lancering van de nieuwe lipsticklijn Rouge Expert Click Stickgeïnspireerd op hun befaamde klik-foundation– is het de moeite. Dit drie-in-één product laat mijn hart meteen drie maal zo snel slaan.

De Rouge Expert Click Stick heeft de precisie van een lippotlood, de verzorging van een lippenbalsem en de kleur van een lipstick. Daarnaast heeft hij een super tof geeky detail want in plaats van het product naar boven te draaien, kan je er gewoon op los klikken! #bicaddictoverhere

schermafbeelding-2016-09-24-om-20-41-01

De druppelvormige huls van deze lipstick is uniek en zorgt ervoor dat je heel precies te werk kan gaan. Opvallen doet hij hierdoor ook absoluut. De verpakking op zich is een pareltje, maar ook de formule is top. Romig, voedend, semi-mat en super gepigmenteerd. De Rouge Expert Click Stick houdt het makkelijk een aantal uren vol en kan met gerust een aantal drankjes –yes, uitvoerig getest– aan.

Ik heb zelf de kleur Bare Me. Een nudetint met een rozige, koelere ondertoon. Office proof en enorm flatterend voor mijn lippen. Staat volgens mij perfect bij héél veel huidjes. Ik ben alvast fan!

img_1752

By Terry Rouge Expert Click Stick in Bare Me, 29,50 euro bij o.a. Ici Paris XL.

schermafbeelding-2016-11-10-om-18-33-34