Bobbi Brown – Hot Pink Art Stick

IMG_0337

Ik ben al een hele tijd fan van de Art Sticks van Bobbi Brown. Het was dus enkel een kwestie van tijd voor ik een nieuw exemplaar zou toevoegen aan mijn collectie. En wat voor één! Hot Pink is een heerlijk poppy roze dat me –ja, zelfs is dit rotweer– helemaal warm maakt voor beach waves en een Cosmopolitan of twee.

De formule is nog steeds top en ook meteen de reden waarom ik zo van dit product hou. Boterzacht en romig op je lippen, super gepigmenteerd én tegelijkertijd een combinatie tussen een lipliner en een lipstick. Het chunky potlood brengt makkelijk aan, ligt goed in de hand en overleeft met gemak een woelig strandfeestje. Eerlijk? Ik wil ze allemaal!

IMG_0350-4

 IMG_0002-4

Hot Pink komt eigenlijk uit de Hot collectie van vorig jaar, ik bemachtigde hem via via en als je even uitkijkt vind je hem ook nog wel online. En oh wat is hij het zoeken waard! Het sprekende roze maakt me elke keer weer vrolijk.

Ook bij deze Art Stick is de pigmentatie weer top. Eén veeg en je hebt full coverage. Omdat het eigenlijk een liner en lipstick in één is, heb je dus ook geen apart lippotlood meer nodig. Easy peasy. Een gebronsde huid, een likje mascara en Hot Pink op mijn lippen is alles wat ik nodig heb deze zomer. #beachplease

IMG_0389-2

Bobbi Brown Art Stick, 27,00 euro.