Spring Fever

Schermafbeelding 2015-03-09 om 22.27.45

17 graden, heerlijk lentezonnetje, voldoende quality time en wat extra liquide middelen dankzij mijn 22ste verjaardag aflopen weekend. Een mens zou voor minder een wishlist beginnen opstellen. Nu doen de meeste mensen dat uiteraard voor hun verjaardag maar bon, ik ben zo iemand die stiekem zelf dingen koopt. Klein beetje picky?-kuch.

Maar oh can you blame me? Wat voor moois heeft beauty land ons wel weer niet te bieden deze lente. Ik ben op slag verliefd geworden op Hot Nudes van Bobbi Brown. Perfectie in 8 oogschaduws. Nog een collectie die me doet watertanden is die van mijn favoriete nagellakmerk Essie, die uit 6 vrolijke tinten bestaat. Gimme, gimme. Zo’n opvallende nagels zouden trouwens perfect matchen bij het nieuwe eye pencil Pearl van Estée Lauder. Doe daar nog eens flirterige wimpers bij met Little Black Primer en het plaatje is compleet.

Die eerste zonnestralen smeken om een bruin tintje. Helaas gaat dat allemaal niet zo snel en is een beetje cheaten noodzakelijk. Clinique wordt dit jaar mijn partner in crime, ik heb al zoveel goede dingen over hun Self Sun gehoord dat ik hem wel eens moet proberen. Ik ben benieuwd! Voor de lippen zou Cruella van Nars een topper zijn. Ik zag hem het eerst bij Tanya Burr en sinds dien staat deze rode tint hoog op de wishlist. Al is het meest mooie en lente-achtige product van allemaal toch het Golden Egg van Lush. Move over paashaas.

Wat staat er op jouw wishlist?