BE Creative – Backstage Eyeshadow Palette

img_1695

BE Creative is een eigen brand van Ici Paris XL dat in mijn ogen veel meer waardering verdient. Heel veel mensen kennen dit merk helemaal niet. Jammer, want het staat nochtans voor betaalbare kwaliteit en volgt altijd de laatste cosmeticatrends. Voor de feestdagen kwam het merk met dit prachtige Backstage Eyeshadow Palette vol glamoureuze texturen en tinten waarmee je erg veel kanten mee op kan.

Het palette komt in een clutchvorm met een chique zwarte krodillenprint die erg feestelijk oogt. Hij sluit met behulp van een magneet #easypeasy. Je krijgt er ook een tweezijdig penseel bij dat meer dan oké is. Sowieso zijn de penselen van BE Creative altijd erg fijn in gebruik. Zo heb ik ook twee bronzing kwasten die top zijn.

img_1635-3

img_1703

De meeste oogschaduws uit dit palette zijn shimmery. Toch heb je ook twee matte oogschaduws die de perfecte basis vormen voor de rest. De kleuren doen me wat denken aan een mix van alle Naked palettes van Urban Decay samen. Ik zie lichte roze- en aarde tinten maar ook zilvertinten, paars, blauw en groen. Mooi! En super handig om van een nonchalante day look naar een zwaardere ooglook te gaan.

De pigmentatie zit gewoon goed. Zoals je op bovenstaande swatches ziet, geven de oogschaws heel wat kleur en een mooie glans af. De donkere tinten zorgen voor een beetje fall out dus hier moet je, zoals altijd, wel wat mee oppassen. Alle oogschaduws blenden makkelijk en blijven –in combinatie met een goede primer– de hele dag/avond op hun plaats zitten. Het enige wat ik mis is misschien nog een goede highlighter, al heb ik die ook wel los in mijn collectie zitten.

Ben je op zoek naar een veelzijdig palette met veel shimmers? Dan moet je deze limited edition zeker nog even in huis halen!

img_1687

BE Creative Eyeshadow Palette, 25,46 euro (sale!) bij Ici Paris XL.

Staat dit merk al op jouw make up tafel?

schermafbeelding-2016-11-10-om-18-33-34