Holiday Wishlist 2016

schermafbeelding-2016-12-12-om-22-47-52

We zijn alweer halverwege december. Nog één weekend en daarna is het al Kerst. Tussen de hazelnootjenevers en de ooh’s en aah’s over de nieuwe kerstcollecties door kwam plots het besef. En een lichte stressgolf, want ik heb nog geen cadeautjes. Dringend eens gaan shoppen dus! Mijn eigen wishlist zat uiteraard wel al even klaar in mijn hoofd. Nu heb ik hem ook op papier gezet. Kijken jullie mee? 

Ik vertelde al dat ik al een tijdje geregeld aan het fitnessen ben. De ultieme motivatie daarvoor is jezelf af en toe verwennen met nieuwe sports gear. Ivy Park is hiervoor één van mijn favoriete labels. Ik ben verliefd op de sobere designs en de kleding zit gewoon ook heel fijn. En ja Beyonce, wat wil je nog meer? Nog een nieuwe favoriet zijn de lipsticks van Urban Decay. Ik heb al een rode variant maar deze Heartless in de comfort matte-formule is echt een perfecte everyday tint met een vleugje bleekroze.

De beauty tools die deze keer hoog op mijn wishlist pronken zijn de Steam Pod van L’Oréal en de Supersonic van Dyson. Twee paradepaardjes waar al veel lof over geschreven is en die ik dolgraag los zou willen laten op mijn lokken. Verder wil ik ook laten investeren in simpele, kwalitatieve juwelen. Mooie stukken die ik elke dag kan dragen.

Bobbi Brown weet mij elke kerst –en ook gewoon stiekem het hele jaar door– weer te bekoren. Bij het Cool Dusk Eye Pallete was het meteen raak #prettyplease. Ook Lush stelt nooit teleur. Een hele lading bath boms graag!

Mijn gezichtsroutine bestaat op dit moment grotendeels uit Origins. Ik vind het echt een heerlijk merk waar mijn huid enorm blij van wordt. Dit Clear Improvement Active Charcoal Mask is nog een must-try die ik dringend eens moet uittesten. ’t Schijnt dat dit masker de poriën diep reinigt zodat ze geleidelijk aan kleiner worden. Ik ben alvast intrigued.

Wat staat er dit jaar bij jou op de wishlist?