Rainpharma – Honey for My Honey

IMG_0145-2

Massage lovers en Valentijnscadeaujagers, spits je oren! Het Belgische eco-friendly label Rainpharma brengt een nieuw en innovatief massageproduct op de markt: massagehoning. Laat Valentijn nu net hét ideale moment zijn om dit sensuele honinkje eens uit te testen met de verleidelijke gift box Honey for My Honey.

De gift box bevat de massagehoning, een douchegel en een handige massage(aka kikker) tool. Je hebt dus meteen alles in huis voor een geslaagde massage.

IMG_0216-2

IMG_0248-2

Massage Honey is eigenlijk een soort van dikke, honingachtige gel. Wanneer je begint te masseren wordt het een meer olieachtige substantie, ideaal! Smossen –in die betekenis van het woord dus, ahum– zal dus niet snel gebeuren. De geur is verrassend fris. Ik had echt zo’n zoete honinggeur verwacht maar die is eerder subtiel aanwezig. Wat je dan wel ruikt? Dat typische circusachtige wat ik ondertussen al automatisch begin te associëren met Rainpharma. #biglove

Na de massage kan je enkele druppeltjes warm water gebruiken om de honing om te toveren tot een soort body milk. Whut, magic? Een andere optie is om samen met het lief en de Shower Gel de douche in te duiken voor nog meer pret. Wie weet heeft de aromatherapeutische werking van de douchegel ook effect heeft op romantisch vlak? Singles kunnen gewoon net als ik de heerlijke A Zest of Happiness-geur tot shower date bombarderen. Oh citrus, ik hou van je.

IMG_0291-2

Rainpharma Honey for My Honey gift set, 24,95 euro.

Ben jij een massage fan?