New in: Revlon

revlon1

Deze zomer heb ik de Big Bazaar ontdekt. Heel beautyliefhebbend Instagram/Twitter stond namelijk in rep en roer toen ze er de herfst/wintercollectie van Essie verkochten voor maar 2,5 euro per stuk! Uiteraard heb ik toen als groot Essie-fan een hele voorraad lakjes ingeslagen. Ik heb mij nog moeten inhouden om niet alles gewoon in mijn winkelmandje te kieperen, voor het geval ik ooit eens een lakje effectief op zou maken… (; Maar hun beauty afdeling is meer dan alleen maar Essie, je vindt er afwisselend merken als Revlon, L’Oréal, Maybelline en zelfs af en toe OPI aan spotprijzen.

Revlon is een merk dat ik, naast op webshops, alleen nog maar ben tegen gekomen bij de Inno en Planet Parfum. Verrassend dus dat zij net dat merk verkopen! Ik heb het vandaag over de Colorburst lipstick in de kleur Crimson en de Just Bitten Kissable Balm Stain in Charm. Crimson is een prachtige rode kleur die in België volgens mij niet verkrijgbaar is en de Just Bitten Kissable Balm Stains verkopen ze hier zelfs niet eens – correct me if I’m wrong. Ik kocht beide producten voor zo’n 3 euro per stuk #score! Benieuwd naar de swatches?

revlon2

Ik ben al helemaal in de Kerstmood en Crimson past perfect op die roze (of rode in dit geval) wolk. De dieprode opvallende kleur zie ik mijzelf absoluut dragen tijdens een kerstdiner. Drankjes overleeft hij perfect maar na wat hapjes zal er moeten worden bijgestift, dit komt door de romige formule die overigens heel aangenaam aanvoelt. Onder normale omstandigheden kan hij wel makkelijk 3/4u aan. De afdruk in de lipstick vind ik trouwens een heel leuk detail, fancy!

revlon3

Bij Charm stel ik me een rustige, gezellige kerstochtend voor. Dit nudekleurtje zorgt ervoor dat mijn lippen een tintje lichter en peachkleurig worden, charming indeed! De stain doet goed zijn werk maar na een uurtje verdwijnt het hydraterende laagje van dit product en dan stift ik graag nog wat bij. Ik vind dit echt een topkleur voor overdag, valt niet echt op maar maakt wel duidelijk het verschil. Het muntachtig geurtje van deze balm stain vind ik ook erg fijn.

Revolon Colorburst lipstick in 095 Crimson, adviesprijs 10,99 euro.
Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain in 035 Charm, adviesprijs 7,99 pond/9,62 euro.

Hebben jullie al kennis gemaakt met Big Bazaar en Revlon?