Hello, Newpharma!

Hoewel er bij de gemiddelde dorpsapotheek steeds een –bescheiden– beauty aanbod verkrijgbaar is, heb ik er nog nooit goodies meegenomen. Mij vind je er dan ook alleen terug met een doktersrecept. Zonde eigenlijk, want er zijn zoveel mooie apothekersmerken. Newpharma is een online apotheek en meer mijn da-da. Het is namelijk super makkelijk: je gooit alles in je winkelmandje, bestelt en enkele dagen later zit alles in de bus. Zonder risico op ziektekiemen. 

Newpharma is naast makkelijk ook betrouwbaar. Het is echte Belgische apotheek die je dezelfde kwaliteitseisen garandeert als de apotheker om de hoek. Het aanbod is enorm –zo’n 30.000 producten– en gevarieerd. Het enige verschil met de traditionele apotheek is dat je er enkel voor medicijnen zonder voorschrift terecht kan. En voor beauty, veel beauty.

Om kennis te maken met Newpharma kreeg ik een tijdje geleden enkele samples opgestuurd. Uriage Hyséac Zachte Reinigingsgel is een zuiverende gel voor de vette huid die bij contact met water in een zacht schuim verandert. Een aangenaam basic reinigingsproduct dat ook prima werkt voor een gevoelige huid.

Vichy is een merk dat ik al lang ken en graag gebruik. De Idéal Soleil Aftersun Melk breng je aan na een dagje zon en kalmeert en hydrateert de huid. Perfect om binnenkort mee te nemen op skireis! Nog zo’n fijn merk dat je bij Newpharma vindt is Darphin. De Perfecte Body Scrub Met Abrikoospitkorreltjes is één van hun meest gekende en geliefde producten. Terecht. Dit romige product exfolieert op een milde wijze en laat je achter met een echt perzikvelletje. Love it!

Galénic is een merk dat ik nog niet kende. De Argane Cleansing Oil is een reinigingsproduct op basis van arganolie dat in no-time al je make-up weghaalt. Ook belangijk: hij laat totaal geen vettig laagje achter #score. In mijn persoonlijke beauty box vond ik daarnaast ook een zacht handdoekje terug van Avène dat je na de reiniging kan gebruiken om je gezicht droog te deppen. Erg handig wegens het perfecte formaat. Helaas is deze niet te koop maar zeker een leuke gimmick, Newpharma!

Hét topproduct van La Roche Posay is ongetwijfeld het Thermaal Bronwater in verstuivervorm. Heerlijk verfrissend en kalmerend, vol met antioxidanten en mineralen en heel lief voor de huid. Je kan er zelfs je make-up mee fixeren. Multi-functioneel dus. Yes, de online apotheek is absoluut het ontdekken waard.

Al deze producten vind je full size bij Newpharma

Shop jij al eens bij de apotheek?