Birthday Talk

logo-vierkant

Lieve, lieve lezers. Deze week mag PYThings.be alweer drie kaarsjes uit blazen. Phoe, wat vliegt de tijd! Ik kan hier allerlei cliché’s uit mijn mouw beginnen schudden, maar ik hou het toch liever kort en bondig vandaag. To the point. Vanuit mijn roze suikerspinnenwolk.

Een welgemeende dankjewel aan ieder van jullie. In drie jaar tijd is PYThings enorm gegroeid. En ik groeide guitig mee. Ik begon deze blog als een student. Met zeeën van tijd –achteraf bekeken dan toch– en tegelijkertijd een miljoen deadlines die gehaald moesten worden. Ondertussen ben ik een working lady en hol ik elke dag van de ene uitdaging naar de andere. Een vast blogschema is er nooit geweest en dat gaat er ook nooit komen. Dankjulliewel om ondanks de onregelmatigheden steeds opnieuw jullie weg terug te vinden naar mijn bescheiden internetstekje.

Die onregelmatigheid is ook een beetje eigen aan de identiteit van deze blog. Ik blog in de eerste plaats voor mijzelf. Recht uit het hart. Daardoor heeft het –thank God!– nooit als een verplichting gevoeld en daar voel ik mij ontzettend fijn bij, ookal skip ik dan soms eens een week. Ik zie heel veel blogs die standaard meerdere keren per week of zelfs per dag posten. Ontzettend leuk om te volgen, maar daar gaat mijn rebels kantje toch een beetje protesteren. Ik ben heel blij dat jullie mijn content leuk genoeg vinden om geregeld mijn website aan te klikken om te kijken of er weer iets nieuws staat. Daarom dat ik ook zo op het “persoonlijke” focus.

Na drie jaar is mijn passie voor bloggen, fotograferen en natuurlijk beauty alleen maar sterker geworden. Ik heb dankzij mijn blog, dankzij jullie, al geweldig leuke dingen mogen doen. In mijn volgende blogpost vertel ik jullie over mijn trip naar Parijs en morgen vertrek ik alweer naar Amsterdam voor een andere toffe samenwerking. Dit overtreft echt al mijn stoutste verwachtingen. Ik heb al zoveel fijne mensen mogen ontmoeten en nieuwe producten/merken mogen leren kennen. Ik lees af en toe dat bloggen dood zou zijn. Maar daar geloof ik helemaal niks van. Bloggen = woord, beeld en liefde. Een roségouden combinatie die volgens mij nooit gaat verdwijnen. Op naar een nieuw blogjaar, na drie jaar voor het eerst in een andere layout.

Merci!