1 jaar Pretty Young Things

Lieve, lieve lezers

IMG_0440-2

Een jaar geleden lanceerde ik deze blog. Mijn baby. Mijn klein projectje om mijn liefde voor de wondere wereld van cosmetica te delen. 365 dagen later kan ik jullie zeggen dat die liefde alleen maar groter geworden is. En dan heb ik het niet alleen over mijn liefde voor lippenstiften en crèmekes. Neen, ook over de liefde voor het schrijven en fotograferen zelf. Ik hou ervan om te goochelen met woorden, om een beeld exact zo op camera vast te leggen als ik het in mijn hoofd zie. Het magische moment waarop alles in elkaar valt en een post “af” is.

Uiteraard is het een proces geweest met trial en error –dat is het nog steeds. Als ik sommige dingen herbekijk, weet ik dat ik het nu anders zou aanpakken. Maar dat is net het leuke. Ik voel en zie mezelf groeien. Een toffe reactie is dan ook het beste gevoel ooit. Onlangs kreeg ik in real life nog eens een complimentje over mijn blog en werd ik meteen helemaal gelukkig. Trots eigenlijk. En dankbaar. Want wie had een jaar geleden gedacht dat er effectief zoveel mensen mijn lichtjes glitterende en suikerspinroze getinte hersenspinsels zouden lezen? MERCI daarvoor!

Net als ongeveer een jaar geleden, spookt er nu ook zo’n nieuw projectje door mijn hoofd: een eigen beauty/lifestyle YouTube-kanaal. Ik heb er stiekem al volop aan gewerkt en in de loop van december verschijnt een eerste fimpje. To be continued!

XOXO

Nathalie