Weekend proof met Urgo Filmogel

IMG_0394-3

Meestal zo nét voor het weekend, wanneer de druk van het werkleven mij te parten komt spelen, krijg ik last van een occasioneel puistje hier en daar. Geen drama, maar toch is er nood aan het grof geschut. Ik steek het op targets halennegeer de hoeveelheid latté’s die een oorzaak kunnen zijn en ga ondertussen recht op mijn doel af: de bestrijding! Dat is wanneer Urgo Filmogel uit mijn handtas rolt.

Urgo Filmogel is een handige pen waarmee je snel en effectief je puistjes kan aanstippen. Eerst even opendraaien zodat de doorschijnende gel naar boven komt en je kan aan de slag! Na één of twee minuten onstaat er door het contact met lucht een beschermende en zuiverende film (salicylzuur en etherische theeboomolie) die het puistje isoleert en laat verdwijnen. Dit doe je zo’n twee à drie keer per dag. Easy!

Resultaat? Na 24u is het puistje gewoon foetsjie. Indrukwekkend! Neem deze pen, een Bobbi Brown lipgloss (altijd goed), de prachtige Retrospeck oogschaduw van MAC en dit geweldige mooie Annelies Timmermans tasje en je hebt mijn weekend essentials. Meer heb ik niet nodig op deze druilige zaterdagmiddag.

IMG_0382-3

IMG_0375-2

Urgo Filmogel Puistjes, 12,59 euro bij de (online) apotheker. 

Heb jij al ervaring met deze puistjespen?

schermafbeelding-2016-11-10-om-18-33-34