JYB Cosmetics – Best Friend The Must-Have Cream

IMG_3087

Belgisch, biologisch én met een unicorn in het logo? Ik moest geen twee keer nadenken toen ik gevraagd werd om JYB Cosmetics eens uit te testen. Alle producten zijn zo natuurlijk en biologisch mogelijk tot stand gekomen en kunnen zowel door vrouwen als door mannen gebruikt worden. Sounds good! Benieuwd of de Must-Have Cream ook echt mijn Best Friend geworden is?

Eerst een beetje background informatie! JYB Cosmetics is een vrij nieuw skincare merk dat in 2013 het licht zag. Sindsdien is het merk verkrijgbaar bij geselecteerde apothekers of via de website. Toch vind ik het zeker geen typische pharmacie brand. JYB is speelser, gedurfder en vrolijker. Zowel hun verpakkingen –ik heb mij zolang afgevraagd of die aluminium nu verkeerd zat– als catchy productnamen zijn een tikkeltje rebels en geven me spontaan een glimlach.

IMG_3068

Net zoals je echte bestie kan je deze must have crème voor alles en nog wat gebruiken. Van het kalmeren van je huid na het zonnen tot het verzachten van insectenbeten, het tegengaan van roodheden en het verzorgen van kleine kloven. Best Friend kan letterlijke bijna alles fixen. Best Friend kalmeert, hydrateert en beschermt je kostbare huidje als een echte bff.

De combinatie van het verzorgende en verzachtende agavesap en de beschermende en voedende karitéboter is een match made in heaven. Zelfs de geur is ronduit goddelijk. Trust me, deze crème maakt je huid echt in no time super zacht en gevoed. Ook de textuur is top. Vol, maar ook niet té zodat hij mooi uitsmeert en makkelijk opgenomen wordt. Ik heb hem zelf gebruikt op mijn droge handen, op een geïrriteerd plekje en zelfs rond mijn kapotte neus na een een flinke verkoudheid. #hooked

IMG_3107-2

JYB Cosmetics Best Friend The Must-Have Cream, 19,90 euro.

Kende jij dit Belgische skincare pareltje al?