Yves Rocher – Nutri-Repair Treatment Shampoo

IMG_3168-2

Ahh, 6 decemer… Ik weet nog dat ik vroeger op deze dag altijd droomde van zakkenvol snoep en speelgoed. Later werd dat lipstick en een fitnessabonnement om al dat lekkers er weer af te sporten. Wat wel altijd op de wishlist bleef staan, is van dat weelderig shiny “Beyonce”-haar. Helaas gooiden highlights, krultangen en koude temperaturen roet in het eten. Yves Rocher Nutri-Repair Treatment Shampoo to the rescue!

Ik moet zeggen dat ik altijd wel fan ben van de shampoo’s van Yves Rocher. Ik gebruik er regelmatig eentje voor blond haar die heerlijk naar kamille ruikt. Fijn, maar af en toe heb ik gewoon net ietsjes meer voeding nodig. En voeden is exact wat de Nutri-Repair Treatement Shampoo doet. De jojobaolie in deze shampoo herstelt en verzorgt je droge lokken in no time. Vooral in de winter is dat voor mij echt een must.

IMG_3172-2

De Nutri-Repair Treatment Shampoo heeft een nogal dunne textuur en ruikt enorm zacht, een klein beetje zoet en nootachtig zelfs. Heel lekker! Hij schuimt fijn en laat zich makkelijk uitspoelen. Een conditioner kan, maar is voor mij niet elke keer nodig. Wat vooral opvalt is hoe zacht en smooth deze shampoo je haren maakt. Ook voelt hij totaal niet zwaar aan. Soms gebruik ik voedende producten die gewoon too much zijn en mijn fijne lokken onmiddellijk naar beneden doen zakken, dat is hier gelukkig niet het geval. Waarschijnlijk mede doordat er geen siliconen inzitten. Ook de prijs is een plus, zeker als je weet dat Yves Rocher regelmatig acties doet.

Resultaat: glanzende, luchtige, gevoede manen waar ik als kind al van droomde. Move over, Slecht Weer Vandaag! Absoluut een aanrader voor wie droog en/of beschadigd haar heeft.

IMG_3164

Yves Rocher Nutri-Repair Treatment Shampoo, 5,90 euro.

Hoe heb jij Sinterklaas gevierd?