In de test

IMG_8872-2

Soms zijn er zo van die producten die wat meer tijd vragen om te testen omdat je hun effect vooral op langere termijn ziet. Meestal zijn dit dan ook producten die mij geweldig benieuwd en enthousiast maken. Want wie wil er nu geen egalere huid met kleinere poriën of langere wimpers?

IMG_8879-2

Het nieuwe Activating Lash Serum uit de Deluxe-lijn van LR belooft je 35% langere wimpers die er sterk en gezond uitzien. Ook zou het serum wimperverlies verminderen en je wimpers voller maken. Ik heb zelf maar zielige korte sprietjes dus het ideale proefkonijn. Ik wou al lang het beruchte Revitalash proberen, maar de prijs van 75 euro voor ocharme 2 ml hield mij altijd tegen. Dit serum kost nog geen 40 euro voor 5,5 ml en dat vind prima als het een goed product is. #fingerscrossed

Klinkt alvast veelbelovend dus ik ga trouw elke ochtend en avond het product als een eyeliner op mijn wimperranden aanbrengen. Na een paar weken zou er al resultaat zichtbaar zijn dus ik denk dat ik over een zes- tot achttal weken een review schrijf.

IMG_8881-2

De Clarisonic Mia 2 is ook zo’n product dat ik al superlang wou en nooit kocht door de hoge prijs. Tientallen reviews heb ik kwijlend doorgelezen. Veel gebruikers zeggen dat ze het hun geld absoluut waard vinden maar als student is 150 euro neertellen voor een verzorgingsapparaat niet altijd evident. Ik was dus super blij dat ik de Mia 2 van Mademoiselle Sophistique kon overkopen. En mijn huidje is dat na twee weken dagelijks gebruik ook al. Het is nog te vroeg om resultaten vast te gaan stellen maar ik merk het verschil  in “schoon”heid zeker al.

De Mia 2 gaat je huid dus diep reinigen door middel van sonische bewegingen en speciale borsteltjes. Ik heb het opzetstuk voor de normale huid –wat ik tot nu toe dagelijks gebruik maar nog wil opbouwen tot elke avond en ochtend– en het opzetstuk voor grove poriën dat ik zo’n twee keer per week gebruik. So far so good!

Ik ga het Activating Lash Serum en de Mia 2 verder testen en over een aantal weken mag je hier de uitgebreide reviews verwachten. Hopelijk inclusief bambi ogen en een flawless huidje!

LR Deluxe Activating Lash Serum, 39,99 euro (enkel verkrijgbaar via LR consulentes).
Clarisonic Mia 2, 149,00 euro via ICI Paris XL.

Iemand al bekend met één van deze twee producten?