Beauty Sleep Evening bij The Body Shop

IMG_9868-2

Enkele dagen geleerde lanceerde The Body Shop haar nieuwe skincare innovatie: het Vitamin E Overnight Serum-In-OIl. Zo’n lancering moet natuurlijk gevierd worden en daarom organiseerde The Body Shop vandaag een Beauty Sleep Evening. Je kon er kennis maken met het nieuwe serum en genieten van enkele extraatjes, en dat is natuurlijk wat ik ook gedaan heb na mijn schooluren!

IMG_9845-2

IMG_9843-2

IMG_9844-2

Het nieuwe serum is, zoals de naam al verklapt, een serum IN een olie. Handig want dan heb je de voordelen van beide! Voordelen zijn er alvast genoeg, het Vitamin E Overnight Serum-In-Oil zou ervoor moeten zorgen dat je huid ’s ochtends energieker, gehydrateerd en zachter aanvoelt. Tegelijkertijd laat het je huid uitgerust, stralend en frisser ogen. Met andere woorden, het resultaat van een dagelijks beautyslaapje van 8u – gotta plead guilty, aan die 8u kom ik bijna nooit.

IMG_9835-4  IMG_9841-2

Dankzij vitamine E vult het serum gedurende de nacht het vochttekort van de huid weer aan. Aanbrengen kan op verschillende manieren. Je kan het bijvoorbeeld na je reiniging apart aanbrengen, voor je nachtcrème. Maar je kan het ook mengen onder je nachtcrème. Nog een andere optie is om het product plaatselijk aan te brengen op droge plekjes of enkel als je huid droog en trekkerig voelt. Iets wat ik aanraad aan mensen met een gecombineerde tot vette huid. Aanbrengen doe je zachtjes in cirkelvormige bewegingen met je vingertoppen.

In principe zou het moeten werken voor elk huidtype, maar ik denk dat je het meeste uit dit serum haalt als je huid inderdaad wel wat extra voeding en vitamientjes kan gebruiken.

IMG_9863-2

IMG_9864-2

IMG_9857-2

IMG_9854-2

Terwijl de dames van The Body Shop het serum demonstreerden bij enkele klanten kon je wat rondsuffelen in de winkel. Bij aankoop vanaf 20 euro kreeg je een superleuke goodie bag met onder andere een Beautifying Oil en een Pillow Mist. Super tof! Nog iets tof was dat je gratis een make-over kon krijgen, uiteraard met de mooie make-up producten van The Body Shop.

IMG_9836-2

IMG_9858-2

IMG_9862-2

IMG_9849-2

IMG_9859-2

Ik ben echt heel benieuwd geworden naar dit serum van vitamine E en oliën. Ik start vannacht met het testen en over 4-6 weken mogen jullie hier een review verwachten! Spring ondertussen al eens binnen bij The Body Shop want momenteel geldt er een actie van -50% korting op het tweede skincare of make-up product.

IMG_9837-2

The Body Shop, Vitamin E Overnight Serum-In-Oil, 19,00 euro.

Kunnen jullie ook wel zo’n extra beautyslaapje gebruiken?