Rituals – Blossom Water Cherry Blossom

IMG_8344-3

Hoe gek ik ook ben op zware en zoete parfums, in de zomer mag het voor mij toch allemaal serieus wat luchtiger en frisser zijn. Een body spray –of ontspannend licht lichaamsparfums, zoals Rituals het zo mooi zegt- is ideaal voor op warme dagen die al zwoel genoeg zijn an sich.

Dit Blossom Water met kersjes is niet alleen fris tijdens het opsprayen, ook de geur zelf is heerlijk licht. Je kan hem het best vergelijken met een kersenboom. Beeld je in: een fris windje dat de geur van verse bloesem zachtjes door de lucht verspreidt en in de verte ook een subtiel vleugje kers in jouw richting blaast. Denk daarbij nog een scheutje musk voor wat diepte en je hebt een perfecte zomergeur.

IMG_8361-2

IMG_8384-2

Pardon my gebrek aan french manicure, het leven van een werkende vrouw is hard –kuch. Bon, waar moet je dit lekker watertje nu juist spuiten? Wel. Er bestaat een mysterieuze uitspraak ‘overal waar je gekust wil worden‘. In parfum opzicht vind ik dat nogal overdreven, tenzij je voor wandelende parfumerie solliciteert. Maar op body spray vlak is dat door de subtiliteit toch echt wel boenk erop. Ik spray deze body mist zelf op de nek, hals, polsen, armen en zelfs in mijn haren. I kid you not, niets zo zalig als heerlijk geurende lokken!

IMG_8391-2

Tot slot wil ik toch ook eens mijn liefde uitdrukken voor de verpakkingen van Rituals. Elke keer zo mooi en doordacht. Ik vind een leuke verpakking persoonlijk altijd wel een meerwaarde. Het zit hem hier echt in de details –en de toffe quotes, uiteraard.

Rituals Blossom Water in Cherry Blossom, 16,50 (maar als je snel bent scoor je hem nog in de solden voor -30%).

Waar spray jij je body mist?