China Glaze stash

IMG_8467-2

Ik heb hier al een paar keer China Glaze lakjes geshowd in shoplogs, maar eigenlijk heb ik mijn chou-chou’s nog nooit de aandacht gegeven die ze verdienen. China Glaze is namelijk een prachtig nagelmerk met een kleurenpallet to die for. Hoog tijd om mijn bescheiden stash eens in de kijker te zetten!

De meeste lakjes kocht ik via-bay, al zijn ze ook te vinden op The Make Up Spot. Daar zijn ze alleen heel wat duurder. Op E-bay vind je China Glaze voor 2,95 dollar per lakje en op TMUS voor 5,95 euro. Best wel een verschil dus, maar via de Nederlandse webshop heb je ze dan weer de volgende dag in huis. Via E-bay kan de verzending helaas al snel twee tot drie weken duren.. Even afwegen dus voor je ergens bestelt.

IMG_8434-3

Flip Flop Fantasy – Sun of a Peach – Shell-O – Pool Party

IMG_8447-2

In a Lily Bit – Neon & on & on – Petal to the Metal – Thistle Do Nicely

Ik ben helemaal verliefd op het kleurenpallet van China Glaze. Voor mij is dit absoluut het winnende nagellakmerk als het op kleurkeuze en -variëteit aankomt. Dat zie je denk ik wel aan alle felle en zelfs fluo nagellakken die ik zelf heb –the brighter, the better. Ook de dekking is goed, na twee laagjes dekt elk lakje volledig en de houdbaarheid is ook wel oké. Verwacht geen dagenlange perfectie, maar een dagje of twee overleef je wel zonder chips. Al raad ik toch aan om een topcoat te gebruiken.

De kleuren lijken in de flesjes misschien wel erg op elkaar maar geloof me, ze zijn toch allemaal net ietsjes anders! Hier swatches in dezelfde volgorde als bewijs.

IMG_8459-2

Heb jij veel producten van dit nagelmerk?