Essie – Hide and Go Chic collectie

IMG_0421-2

Na het heerlijke zonnetje van vandaag valt het niet meer te ontkennen, l’été est arrivé! En hoe kan je dit beter vieren dan met een al even heerlijke pastelkleurige nagellak van Essie? Right. Ik trommelde mijn zussen op voor een at home mani in de tuin met mijn lakjes uit de nieuwe Hide and Go Chic lente collectie. Ik vind trouwens alle zes kleuren dit keer echt super, vandaar dat ik jullie de overige drie ook niet wil onthouden.

 

ESSIE-Spring-Bottle-Chart

Bron afbeelding: Nailed

Ik ging zelf dus voor drie kleurtjes uit de collectie. Allereerst werd ik betoverd door Fashion Playground, een muntkleur die toch net wat anders is dan alle andere muntvarianten die ik al voorbij zag komen de laatste jaren. Hij is wat zachter en bevat kleine shimmers die je eigenlijk alleen maar opmerkt van dichtbij. Ze zijn subtiel, maar zorgen er wel voor dat je nagels net wat extra krijgen. Fashion Playground dekt net als de andere kleurtjes in twee lagen.

IMG_0406-2

Romper Room is dan weer een ‘normale’ crèmelak in een snoepjesroze kleur. Het lakje heeft iets meisjesachtig én toch ook weer iets all grown up. Het is geen typisch barbieroze, hoewel het pastel is, eerder een chiquere variant. Well done Essie! Dit is absoluut mijn favoriet.

IMG_0352-2

Als laatste kocht ik Spin The Bottle, het ideale nude als je het mij vraagt. Geloof het of niet, maar die had ik nog niet in mijn stash. Ik heb redelijk veel neutrale roze of wit tinten, maar een échte nudekleur had ik nog niet.

IMG_0329-2

IMG_0440-2

Essie kleurlak, 10,99 euro.

Ben jij ook zo’n fan van pastelkleurtjes?