Zoeva – Graphic Eyes+

IMG_0372-3

In mijn vorige review over het Duitse merk Zoeva had ik het al over hun geweldige kwasten die ik nog steeds elke dag met heel veel liefde gebruik. Nu zijn make-up tools niet het enige wat de webshop te bieden heeft, ze hebben namelijk ook nog een ruim make-up assortiment waar ik erg benieuwd naar was. Het duurde dus ook niet veel langer voordat ik mijn winkelmandje opnieuw vol gooide, deze keer met drie oogpotloden. Of zoals Zoeva ze liefkoosend noemt: Graphic Eyes+.

Ik ben absoluut een sucker voor originele namen en leuke quotes. Laat dat nu net zijn hoe Zoeva de kleuren van deze Graphic Eyes+ omschrijft #nice! Ik stel voor (van links naar rechts):

IMG_0383-3

Rock ‘n’ Roll Bride: “ Rocker boy meets princess girl. Dark brown infused with pink and red glitter.. Roze en rode glitter verwerkt in een donkerbruin oogpotlood? Dit is echt wel een match made in heaven. Nu moet je geen glitterbom verwachten, eerder subtiele kleurshimmers die je enkel van dichtbij ziet. Op je ogen ziet het er gewoon donkerbruin uit maar dan met een je-ne-sais-quoi. Erg mooi!

Nude reflection: “ She loves the crystal drops of the rain and toasts always with champagne. Champagner beige with crystal shimmer. “. Dit vind ik een ideale kleur om onder het oog te gebruiken. Zowel op de waterlijn als onder de wimperrand. Champagnekleurig is deze Grapic Eyes+ inderdaad, maar soms zie ik ook wat koper en zelfs wat taupe terug. Een prachtig en heel speciaal potlood. 

Skyline: “ From Frankfurt with love. Matte black with silver colored fine glitter.. Zwart is maar zwart, daarom voegde Zoeva ook in dit potlood wat glittertjes toe. Ik ben fan.

IMG_0390-3

Niet enkel de kleuren (er zijn er nog veel meer, neem zeker hier eens een kijkje) maar ook de kwaliteit en houdbaarheid zijn top. Bij het aanbrengen zie je meteen hoe goed de pigmentatie wel niet is. Met de Grapic Eyes+ kan je nog vrij dunne lijntjes maken, die dan ook nog eens lang blijven zitten. Ze houden het zeker een hele dag uit én gaan bovendien niet uitlopen. Iets wat ik altijd verschrikkelijk haat bij sommige oogpotloden. Aanrader dus. Al zeker wanneer je de prijs ziet.

Zoeva Grapich Eyes+ oogpotloden, 5,20 euro.

Heb jij nog Zoeva aanraders voor me? Guess I’m kinda hooked ^^