MAC- Relentlessly Red (+ WINACTIE!)

IMG_9811-2

Meedogenloos. Dat is deze mooie rozerode kleur zeker. Maar persoonlijk vind ik Relentlessly Red ook zeker elegant en verleidelijk maar dan niet op een klassieke manier, eerder met een hoek af. Erg sprekend ook, maar toch heel draagbaar. Het tikje koraal maakt hem nog eens extra bijzonder, het zorgt voor een je-ne-sais-quoi. Bon, alleen al dat ik zo kan filosoferen over een lipstick wil wel zeggen dat ik er helemaal gek op ben. Instant crush vanaf de eerste swatch. Perfect voor mijn eerste winactie dus!

Want ja lieve lezers, ik wil jullie heel graag bedanken voor die +100 hartjes op Bloglovin’. Ik heb nagedacht over wat ik zelf het liefst zou winnen en dat is absoluut een MAC lippenstift. Het was even een dillema welke, maar toen ik daar voor het rek met alle kleuren stond, besloot ik meteen om Relentlessly Red 2x te kopen.

IMG_9783-2

Ondanks de Retro Matte finsih is Relentlessly Red erg makkelijk aan te brengen. De formule is ook helemaal niet droog, bij het stiften voelt hij zelfs creamy aan. Top, want dat kan wel eens een nadeel zijn bij matte lipstick. Ook de pigmentatie zit goed, je kan heel gemakkelijk en snel naar een volledige dekking gaan maar je kan de kleur ook zachtjes uitblenden naar een meer subtiele variatie.

IMG_0009-2

IMG_0001-3

MAC Retro Matte lipstick in Relentlessly Red, 18,50 euro.

————————————————

Wat moet je nu doen om deze geweldige lippenstift te winnen?

  • Volg PYThings via Bloglovin‘ en/of;
  • Volg PYThings via Facebook en like dit bericht en/of;
  • Volg PYThings via Twitter en/of;
  • stuur volgende tweet in de wereld in: “Ik wil de MAC lippenstift winnen op www.PYThings.be ! Gimme, gimme @nathalievth“.

Alle social media staan gelinkt in de rechterbalk onder hun bijhorend icoontje. Laat ook zeker een reactie achter om te laten weten dat je mee doet en met wat je allemaal gedaan hebt. Vergeet zeker geen geldig e-mailadres in te vullen. Voor elk puntje krijg je één kans. Dus hoe meer je doet, hoe meer kans je hebt op Relentlessly Red. Maareuh, ik check natuurlijk wel alles 😉

De winactie loopt vanaf nu tot en met zondag 27 juli 2014 om 22u00. Ik verwittig de winnaar persoonlijk via mail de volgende ochtend.

IMG_9795-2

Heel veel succes!