Macadamia Oil Extract Hair Treatments en Shampoo

IMG_9881-5

Na een paar kleuringen en een weekje Turkije was mijn haar er nogal erg aan toe. Als ik het net gewassen had leek het wel mee te vallen, maar mijn day-after haar was letterlijk een bos stro. Gelukkig heb ik een haarverzorgingslijn ontdekt die alles weer wist te herstellen tot een glanzende haarbos die niet meer droog of stug aanvoelt. En er is nog een groot pluspunt!

De prijs. Zowel de shampoo, het haarmasker en de olie zijn voor nog geen 2 euro te koop bij bij Big Bazar – TWEE EURO! Gek toch? De producten zien er super uit, ik vind zelfs dat deze verpakkingen niet moeten onderdoen voor die van professionele kappersmerken en de producten werken alledrie ook erg goed. En dan heb ik nog niet eens gesproken over de yummy notengeur.

Het enige minpunt is dat de olie geen pompje heeft waardoor het doseren wat lastiger gaat.

IMG_9890-2

IMG_9914-2

IMG_9904-2

haarolie – masker -shampoo

Ik ga niet beweren dat dit de meest fantastische haarverzorging is die ik ooit geprobeerd heb en nee, je mag ook geen wonderen verwachten. Maar ik kan wel zeggen dat mijn haar er echt niet al te best uit zag na alle beschadigingen die het heeft moeten ondergaan. De afgelopen twee weken heb ik mijn haar om de dag gewassen met de shampoo en daarna verzorgd met de olie. Ook heb ik twee keer per week het voedend masker gebruikt en ik merk echt een groot verschil. Mijn haar glanst weer, voelt zachter en ziet er gewoon terug goed uit.

Het is zeker niet op wonderlijke wijzen weer helemaal gezond geworden, dat zal geen enkel product verwezenlijken, maar het voelt tenminste weer oké. En dat vind ik voor nog geen 2 euro dan weer wél helemaal fantastisch.

IMG_9926-2

Macadamia Oil Extract Hair Treatments en Shampoo, 1,95 euro bij Big Bazar.

Heb jij onlangs nog een budget topper ontdekt?