Ik ging op reis en nam mee..

IMG_9309-2

Hallo lieve lezers, ik ben weer online na een dikke week blogstilte. Straight from Turkey met een bruin tintje, lichtere lokken en een ton foto’s. Het reis-verslag volgt later, voor nu is hier al een kijkje in mijn (beauty)koffer. Want wat je meeneemt op vakantie zegt toch wel veel over een persoon, niet? Soit, dit zijn mijn vakantie essentials!

Studio Line van L’Oréal is een geweldige budgetlijn, vooral de Volume Max haarspray vind ik top en mocht dus meteen in mijn koffer. Fab hair gegarandeerd! Ik heb momenteel een gelmanicure maar voor wat kleur op mijn teennnagels nam ik twee fluolakjes van China Glaze mee waarover je hier snel meer zal lezen. Mijn gezicht verzorgde ik met samples van Hope in a Jar Oilfree van Philosphy en Celestial van Lush. Mijn huid pamperde ik dan weer met zonneproducten van Garnier, Nivea en L’Oréal en -hoe kan het ook anders- een mini body butter van The Body Shop.

IMG_9294-2

Ook op make-up gebied hield ik het vrij beperkt. Ik koos voor een BB-cream van Bobbi Brown en de Face and Body Foundation van MAC die ik fixeerde met het pressed powder van het merk en wat contourde met Cream Colour Bases Mid-Tone Sepia en Hush. Voor a pop of colour koos ik eveneens voor MAC met de I’m The One blush en Lickable, Angel en Candy Yum Yum lipsticks. Maar ook Triomphe van Chanel mocht mee. Voor mij zijn een donkerroze, felroze, nude en peachy lipkleur absoluut essentieel op vakantie!

Nog van Chanel en mijn holy grail mascara: Le Volume. Prachtig volume indeed maar ook intens zwart en heel wat extra lengte. Al moet ik zeggen dat ik deze vakantie ook vaak naar de Multivision Polymeermascara van LR Deluxe gegrepen heb. Serieus waterproof -krijg je enkel weg met warm water- en een mooi vrij subtiel effect, perfect voor overdag aan het strand en in het zwembad dus!

Voor mijn ogen koos ik voor het Smokey Warm Eyes Palette van Bobbi Brown uit de voorbije kerstcollectie dat zowel neutrale matte als shimmery tinten bevat die ideaal zijn voor op vakantie. Uiteraard gingen er ook wat Zoeva kwasten mee, zonder kan ik gewoon echt geen make-up aanbrengen. And that’s is! Toch nog wel vrij basic, niet? -kuch.